2777
2789
عنوان

اولین روزه ک از همه بی خبریم 😥

| مشاهده متن کامل بحث + 813 بازدید | 32 پست

امیدوارم این عشق اتشین کنترل نشده باعث نشه از دستش بدی. 

#ملی_گرا 💚🌱                                                                                                                    آریایی پرست هستم ،من دختر ایرانم.... ایلدا هستم از نسل ارتمیس و نژاد بی همتای کوروش بزرگ😍                          #درتکاپوی_آفرینش_دوباره                            خیلی جالبه ما فکر میکنیم هرچیزی که میبینیم یا حس ‌میکنیم رو باید بگیم اما :ادب یعنی اندکی تأمل میان آن چیزی که من حس میکنم و آن چیزی که بروز میدم...                                                (من کورش هخامنشی فرمان دارم که بر مردمان ملال نرود که ملال مردمان ملال من است و شادمانی مردمان شادمانی من.بگذارید هر کس به ایین خویش باشد.زنان را گرامی بدارید.فرودستان را در یابیدو هر کس به تکلم قبیله خویش سخن گوید.گسستن زنجیرها ارزوی من است.ما شب و شقاوت را خواهیم زدود و زندگی را ستایش خواهیم کرد.تا هست سرزمین من اسمانی باد) مستدام باد ایرانِ کوروش 🫶

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

قربونت اون آدمه ،وسیله شخصی که نیست فقط مال تو باشه

قراره توی اجتماع باشه با خانوادش در ارتباط باشه نمیشه که کل زندگیش بشه تو.اگر این طرز فکرت رو عوض نکنی کل زندگیتو نابود میکنی

ما دوباره سبز می شویم...
۲۳ ولی ب سن نیست بخدا  از دوست داشتن زیادیمه رفتارام  و حساسیتام دست خودم نیست

عزیزم شما به بلوغ رابطه نرسیدی

یعنی چی که به خواهرشم حسودیم میشه با بهش پیام دادی ازت متنفرم 

طرفو از خودت سرد میکنی یکار نکن وقتی جدا شد ی شب ازت خبر نداشت بگه الان راحت شدم

خودتو دوس داشته باش از تو فقط یدونه هست✨🤍

اره مقصری پیام بده و عذرخواهی کن

بگو من از دوس داشتن زیاد روت حساس شدم میدونم شاید بعضی رفتارام درست نباشه اما از رو علاقه ی شدیده

حق با توعه من خیلی تند رفتم و این حرفا

خوشحالم که اینجام و میتونم با آدمای زیادی در ارتباط باشم😊 .. دنیا جای قشنگ تری میشه اگر به آدما صرف نظر از اعتقاد و طرزفکرشون احترام بذاریم👌   قراره یه کالیمبانواز حرفه ای بشم😍🎼عاشق همسرمم💕   علاقمند به روانشناسی، نجوم، و چیزای عجیب غریب و هیجان انگیز😁
😥😥😥😥

یعنی چی که با خواهرش ارتباط نداشته باشه لابد فردا میخای بگی تو جامعه نرو 

مسواکت یا شونت که نیس فقط و فقط مال تو باشه

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

میشه برای آرامشم صلوات بفرستید؟

قربونت اون آدمه ،وسیله شخصی که نیست فقط مال تو باشه قراره توی اجتماع باشه با خانوادش در ارتباط باشه ...

درسته 

حالا با این گندی ک زدم چیکار کنم 😢😢😭 روم نمیشه بهش پیام بدم اگ بگه از دستت خسته شدم چی ، بیچاره  چن  ساعت قبل اون  بحث میگفت  اینقدر شیرین حرف میزنی دلم میخواد فقط برام حرف بزنی  ولی  الان میترسم بم بگع از دست حساسیتام خسته شده 😭😭

آرامش فقط آغوشش ❤️🫂  🤍💜
یعنی چی که با خواهرش ارتباط نداشته باشه لابد فردا میخای بگی تو جامعه نرو  مسواکت یا شونت که نی ...

دوس ندارم با خواهرش بگو بخند کنه ولی ب خودش ک نگفتم نکنه اینکارو  ...بلاخره خواهرشه  ولی نمیدونم چطوری این حساسیتارو از خودم دور کنم میدونم درست نیست 

آرامش فقط آغوشش ❤️🫂  🤍💜
درسته  حالا با این گندی ک زدم چیکار کنم 😢😢😭 روم نمیشه بهش پیام بدم اگ بگه از دستت خسته شدم ...

عیبی نداره شاید اولش کمی ناز کنه و غر بزنه ولی اهمیت نده ازش معذرت خواهی کن و واقعا طرز فکرت رو عوض کنی.چون مردا هر بیشتر بهشون گیر بدی و آویزونشون بشی بیشتر ازت دور میشن

ما دوباره سبز می شویم...
با این گیر دادنت نمیاد خواستگاریت حواست رو جمع کن  چند وقته دوست هستید؟؟

به خواهرش اینا معرفیم کرده قصدمون جدیه ولی منه احمق دارم خرابش میکنم  نزدیک شش ماهه

آرامش فقط آغوشش ❤️🫂  🤍💜