2777
2789
عنوان

اولین روزه ک از همه بی خبریم 😥

813 بازدید | 32 پست

از اول آشنایی روزی نبودع ک از هم بی خبر باشیم و اولین روز و شبیه ک از هم بی خبریم ، خودم خرابش کردم  روش خیلی حساس شدم و حساسیتام باعث میشه اذیت شه خب دوسش دارم چیکار کنم میخوام فقط مال من باشه 😭😭

حتی با خواهرش بگو بخند میکنه من حسودیم میشههه

فقط حواسش ب من باشههه خب  😭😭

نمیتونمم پیام بدم میخوام اون پیام بده  ولی دلمم شدید براش تنگه فردا قرار داشتیم یعنی اونم دیگ کنسل شدو نمیاد منو ببینه ای خدااا😥😥😥

بحثمونم سر این بود ک تلگرام آنلاین بود ،هم به من پیام میداد از طرفی ام تلگرام آنلاین بود من بش گفتم سرت گرمه ازت متنفرم  گفت داشته دنبال شماره یکی میگشته برا همین آنلاینم  ...اون اصلا تلگرام آنلاین نمیشد فقط دیشب آنلاین شده بود  یعنی مقصر منم 🥺

آرامش فقط آغوشش ❤️🫂  🤍💜

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چندسالته؟؟سواد رابطه رو نداری .مگرن هرکسی یه محیط آرامش میخان ک ماشاالله شما براش فراهم نکردی . زندا ...

دست خودم نیست خب چیکار کنم وگرنه خودمم میخوام گیر ندم و حسودی نکنم ولی نمیتونم 😥

آرامش فقط آغوشش ❤️🫂  🤍💜
نه مقصر منم بیچاره جونشو برداشت از دستت در رفت

خیلی دوسم داره ولی دارم خرابش میکنم میدونم  😭😭

خب اول ک آنلاین بود ب ذهنم اومد شاید داره با کسی چت میکنه  ..بعدا ک عصبانیتم خوابید  ب ذهنم اومد ک بیچاره اصلا تلگرام آنلاین نمیشده فقط همون دیشب بود  اییی خدا بگم لعنتم کنه

آرامش فقط آغوشش ❤️🫂  🤍💜

بلهههههه مقصری  ولیییی 

خدایا نمیدونم دیگه به خودت قسم خسته امرو مُخـَم راه بِرے ، رو جِـنازَت پیادهِ رَوے میـڪُنَم..☠ღ  از‌هرجابیوفتـے #کـمـکت‌مـےکــنم‌بلند‌شی. #هرجا #جز‌چشمام🤜🤌 کآرما میگه؛هَرچه با هَر که کُنی بَر تو هَمان می‌گُذرد..  💥                         !س‍‌ل‍‌ام‍‌ت‍‌ی نَس‍‌ل‍‌ی ک‍‌ه #ع‍‌ُق‍‌ده ه‍‌اش‍‌و س‍‌َره #ریه ه‍‌اش خ‍‌ال‍‌ی‍‌ ک‍‌رد . . :)           دلم برا خودت برا تک تک حرف های تلخت تنگ شده عشق بی معرفتم💔🥀  ۱۴۰۱/۷/۴.                                                                میگذره تا بفهمے من واسہ داشتنت از خودمم گذشتم(:🖤   یکی نوشت) : یکی خوند) : یکی مرد) : یکی موند) : من می نویسم) : توبخون) : من میمیرم) : توبمون ~ 🖤) :️.           

ب خواهرش چرا حسودیت میشه؟ بهش گفتی با خواهرش گرم نگیره ینی؟ 

خوشحالم که اینجام و میتونم با آدمای زیادی در ارتباط باشم😊 .. دنیا جای قشنگ تری میشه اگر به آدما صرف نظر از اعتقاد و طرزفکرشون احترام بذاریم👌   قراره یه کالیمبانواز حرفه ای بشم😍🎼عاشق همسرمم💕   علاقمند به روانشناسی، نجوم، و چیزای عجیب غریب و هیجان انگیز😁