pink_unicorn مدیر استارتر عضویت: 1397/05/27 تعداد پست: 4035 عنوان خانمای شیرازی که امسال بچشونو پیش دبستانی ثبت نام کردن بیان لطفا 482 بازدید | 32 پست هزینه ثبت نام چقدر شد؟ دل من تنگ بلوریست که یک ماهی قرمز دارد🐟یک تلنگر که به این تنگ بلورین بخورد،میشکند⚡آبش از پنجره چشمانم میریزد🌧💧ماهی سینه ی من میمیرد🐟🧡 1402/07/02 | 23:27 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
kiyantala عضویت: 1396/10/10 تعداد پست: 32952 خواهرم تو سما اسم دخترشو نوشته 14میلیون 😍آه باران باران شیشه پنجره را باران شست از دل من اما چه کسی یاد تو را خواهد شست؟؟😍
pink_unicorn مدیر استارتر عضویت: 1397/05/27 تعداد پست: 4035 خواهرم تو سما اسم دخترشو نوشته 14میلیون عزیزم هزینه لباس فرم و وسایلشون رو هم میدونین حدودی چقدر شده؟؟ دل من تنگ بلوریست که یک ماهی قرمز دارد🐟یک تلنگر که به این تنگ بلورین بخورد،میشکند⚡آبش از پنجره چشمانم میریزد🌧💧ماهی سینه ی من میمیرد🐟🧡
pink_unicorn مدیر استارتر عضویت: 1397/05/27 تعداد پست: 4035 از ۴ میلیونی هست تا ۳۰ میلیونی شما شیرازین؟؟ دل من تنگ بلوریست که یک ماهی قرمز دارد🐟یک تلنگر که به این تنگ بلورین بخورد،میشکند⚡آبش از پنجره چشمانم میریزد🌧💧ماهی سینه ی من میمیرد🐟🧡
دالان_بهشت63 عضویت: 1401/01/31 تعداد پست: 8444 شیراز ماهیانه هست یا سالانه؟ الان مهد دخترم توی تهران ماهی پنج و دویست میگیره هرجا چراغی روشنه از ترس تنها بودنه... ای ترس تنهایی من ، اینجا چراغی روشنه 😔🌹
kiyantala عضویت: 1396/10/10 تعداد پست: 32952 عزیزم هزینه لباس فرم و وسایلشون رو هم میدونین حدودی چقدر شده؟؟ لباس فرمش 500 لوازم التحریرشو دقیق نمیدونم ولی میدونم بالای یک شده 😍آه باران باران شیشه پنجره را باران شست از دل من اما چه کسی یاد تو را خواهد شست؟؟😍
pink_unicorn مدیر استارتر عضویت: 1397/05/27 تعداد پست: 4035 بله بنظرتون هنوزم ثبت نام پیش دبستانی انجام میدن؟؟ دل من تنگ بلوریست که یک ماهی قرمز دارد🐟یک تلنگر که به این تنگ بلورین بخورد،میشکند⚡آبش از پنجره چشمانم میریزد🌧💧ماهی سینه ی من میمیرد🐟🧡
kiyantala عضویت: 1396/10/10 تعداد پست: 32952 برای چن ماه؟ 8ماه دیگه از اول مهر تا پایان اردیبهشت 😍آه باران باران شیشه پنجره را باران شست از دل من اما چه کسی یاد تو را خواهد شست؟؟😍
pink_unicorn مدیر استارتر عضویت: 1397/05/27 تعداد پست: 4035 لباس فرمش 500 لوازم التحریرشو دقیق نمیدونم ولی میدونم بالای یک شده بنظرتون هنوزم ثبت نام انجام میدن یا دیر شده؟؟ دل من تنگ بلوریست که یک ماهی قرمز دارد🐟یک تلنگر که به این تنگ بلورین بخورد،میشکند⚡آبش از پنجره چشمانم میریزد🌧💧ماهی سینه ی من میمیرد🐟🧡
kiyantala عضویت: 1396/10/10 تعداد پست: 32952 بنظرتون هنوزم ثبت نام پیش دبستانی انجام میدن؟؟ اره بابا سر بزنی هستن جاهایی که قبولش کنن مخصوصا مهد کودکها 😍آه باران باران شیشه پنجره را باران شست از دل من اما چه کسی یاد تو را خواهد شست؟؟😍
pink_unicorn مدیر استارتر عضویت: 1397/05/27 تعداد پست: 4035 اره بابا سر بزنی هستن جاهایی که قبولش کنن مخصوصا مهد کودکها مرسی عزیزم دل من تنگ بلوریست که یک ماهی قرمز دارد🐟یک تلنگر که به این تنگ بلورین بخورد،میشکند⚡آبش از پنجره چشمانم میریزد🌧💧ماهی سینه ی من میمیرد🐟🧡
kiyantala عضویت: 1396/10/10 تعداد پست: 32952 شیراز ماهیانه هست یا سالانه؟ الان مهد دخترم توی تهران ماهی پنج و دویست میگیره مهد با پیش دبستانی فرق داره 😍آه باران باران شیشه پنجره را باران شست از دل من اما چه کسی یاد تو را خواهد شست؟؟😍