2777
2789
عنوان

امشب خیلی بیچاره م برام دعا کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 523 بازدید | 28 پست

ای وای من... خدا سلامتی بده به پدرتون و ببخشید، عقل بده به برادراتون..... اخه الان وقت این کاراست؟؟؟ هنوز پدرتون زنده ست.... بگید اگه ارث وفا داشت به اونیکه براش کلی زحمت کشید و عرق ریخت وفا میکرد نه به شما ها که لقمه حاضر اماده تونه..... خدا صبرتون بده... یه تسبیح بردارین هفتاد حمد هدیه به خانوم ام البنین بخونید.ان شاءالله اروم میشین و رشته امور میاد دستتون. 

چه تاکتیک هوشمندانه ای... واو🤭🇵🇸مهم اینه خدا با ماست💪💪💪من مامان شاد و پرانرژی چهار تا دسته گلم(بگو ماشاالله).... اگه سؤالی در زمینه بارداری، همسرداری و بچه داری داشتین خوشحال میشم کمکتون کنم.....

هنوز نمرده دنبال ارثند من که بابام ۵۳ سالش بود و سالم و سرحال و داداشم ۲۴ سالش بود دنبال ارث بود خواستگار واسه خواهرم میومد میگفت خونه هارو اسم اون کنن که داماد پولی گیرش نیاد الانم همون داداش اشغالم ۴۰ سالشه و مجرد و پولا بابامو میبره البته بابام زنده

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم بگو کدوم شهری؟ برا کمرت کمکت کنم

عزیزم تهران. خانمی میاد کمکم. مشکل من این هست نمیتونم ۱۲ساعت توی راه باشم برم پیششون. قراره عمل کنم

تلخانه استعاره از زندگی تلخمه. کاربری پنجممه، ازبس حرف حق میزنم تعلیق میشم زود به زود. 

براتون صدتا سوره اخلاص میخونم 

برای منم دعا کنید لطفا 

خدا بعد عمری یه سروسامانی به زندگیم بده مردم از بی کسی 

{﷽}         ‌م‍‌واظِ‍‌بِ #تای‍‌پ ‍ک‍‌ر‍دَنِ‍‌تونِ‍‌ ب‍‍‌اشی‍‌د،پ‍‌ُش‍‌تِ هَ‍‌ر ‍اک‍‌ان‍‌ت‍‌ی #قَ‍‌ل‍‌ب‍‌ی ‍م‍‌ی‍‌ت‍‌پ‍‍‍‌ه !  
اها .. ی دکتر خوب شیرازمیشناختم گفتم اگ اینورا باشی بری پیشش.

مرسی خواهرای خوبم

تلخانه استعاره از زندگی تلخمه. کاربری پنجممه، ازبس حرف حق میزنم تعلیق میشم زود به زود.