2777
2789
عنوان

میخام شوهرمو بکشم راحت زندگی کنم😭

552 بازدید | 27 پست

خسته شدم بخدا روانی شده ورشکست شدیم افتاده ب جون من که تو گفتی فلان چی،بخریم میزنه وسیله خونه میشکنه منم عین چی میترسم امشب تب لرز کردم بخدا چون تو خونه بابامم که بابام کتک میزد خیلی میترسممم😔الانم عین بید میلرزم بخدا تازه فهمیدم خیلی دیونس یهو دیدی من کشت

پسرم همه زندگیمه لطفا برای سلامتیش عاقبت بخیرش و خوش‌بختیش صلوات می‌فرستید؟ جز پسرم کسی رو ندارم‌ هر کس فرستاد بگه منم بفرستم براش

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یه مدت جلو چشم هم افتابی نشید

نمیشه که،بهرحال زن،وشوهریم

پسرم همه زندگیمه لطفا برای سلامتیش عاقبت بخیرش و خوش‌بختیش صلوات می‌فرستید؟ جز پسرم کسی رو ندارم‌ هر کس فرستاد بگه منم بفرستم براش
از کاراش فیلم بگیر یا مدرک جمع کن شاید یروز بدردت بخوره

میترسمم عین بیدددد

😔😪

باهاش بحث نکن.

سعی کن محیط خونه آروم باشه.

اگه ورشکست شده بهش دلداری بده و بگو که کمکش میکنی.

فکر شغل و استقلال مالی باش.

اگه بچه نداری خیلی خوش شانسی. فعلا تا چند سال بچه دار نشو

درخواست دوستی چقدر خوبه 🤩
شوهرتو بکشی؟؟ به اعدام فکر کردی؟

بخدا دارم دیونه میشم  ب قرآن روز که،داشت فلان چی میخرید من گفتم من راضی نیستم این بخری اما،خرید فقط میگه هی،زنگ میزدی چرا چیزی نمیخری اعصابم خورد کرده بودی

باهاش بحث نکن. سعی کن محیط خونه آروم باشه. اگه ورشکست شده بهش دلداری بده و بگو که کمکش میکنی. فکر ...

دارم بابا