2777
2789
من اهوازی ام... اهل ناخن نیستم. فقط و  فقط کار خواهرمو قبول دارم ... تو زمینه های ارایشی و مخصو ...

خواهرت تو کدوم ارایشگاه کار میکنه عزیزم؟

پیج داخل اینستا دارن؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خواهرت تو کدوم ارایشگاه کار میکنه عزیزم؟ پیج داخل اینستا دارن؟

الان کار نمیکنه جایی... باردار هستند ... نه ندارن.

اگر نزدیک به پادادشهر هستی برو پانیز .. مونا پالیزبان. من کارشو خیلی میپسندم و سابقه کاری بالایی داره . 

الان کار نمیکنه جایی... باردار هستند ... نه ندارن. اگر نزدیک به پادادشهر هستی برو پانیز .. مونا پال ...

ببخشید الان فکر کنم پاریس باشه اسمش... چون به نام مونا پالیزبان میشناسمش اسم ارایشگاه اصلا یادم نمیاد ... 

الان کار نمیکنه جایی... باردار هستند ... نه ندارن. اگر نزدیک به پادادشهر هستی برو پانیز .. مونا پال ...

چندان نزدیک نیستم اما کارشون خوب باشه میرم

برای میکاپ و شنیون خوبن؟

چندان نزدیک نیستم اما کارشون خوب باشه میرم برای میکاپ و شنیون خوبن؟

برو کارشو حتما از نزدیک ببین . من ملایم و شیک میپسندم ... سال 89 فکر کنم برام انجام داد . هنوز عکس و فیلمها رو میبینم لذت میبرم ...

کارهای چندتا کیانپارسی و ... روهم دیدم به دلم ننشستن اصلا... چون به روز و سر مد کار میکنند چندسال بعد اصلا دلت نمیخواد عکساتو نگاه کنی 😀

خاطره هم برای عروسیم سال 85 رفتم و همچنان لذت ببرم... 

ناخنکار سالن مدرن گلستان کارش خیلی خوبه 

اکثر خریدام از نادری دیگ 😐البته میرم پاساژ کارون خرید کامل میکنم میرم خونه 

کافه ژاکوب میرم گلستانه

رستوران هم اصیل دریایی ...تیارا ...تنورک ...پیتزا متری میرم 

اهل ارایشگاه نیستم فقط در حد اصلاح میرم سر کوچمون🤣مناسبتا هم پیش اجیم فقط میرم...خرید هم سیتی سنترمهزیار و تشریفات و کیانپارس.رستوران اینا هم همون تشریفات.میزبان.تاج سلطان وتیارا و آترین خیلی جاهای دیگه هم میرم ولی حضور ذهن ندارم برا اسماشون الان😄

برو کارشو حتما از نزدیک ببین . من ملایم و شیک میپسندم ... سال 89 فکر کنم برام انجام داد . هنوز عکس و ...

عزیزم چقدر عالی حتما سر میزنم خداروشکر ک خاطره خوبی همیشه از یکی از بهترین روزهای زندگیت داری