2777
2789

1 وقتی حوصله یه درسی رو نداریم بریم یه درس دیگه رو بخونیم بعدا برگردیم سر همون مبحث

2 حتی اگه حوصله اون مبحث درس رو نداشتیم به زور خودمون رو مجبور به خوندن کنیم 

ما چقدر به سادگی نیاکان خودمان خندیدیم، روزی می ‌آید که آیندگان به خرافات ما خواھند خندید.                                                                                                                                 زندگی کردن نادر ترین اتفاق جهان هستی است،بیشتر مردم فقط وجود دارند،همین...                                                                                بعضی مواقع باید صدمه ببینی تا چیزی رو درک کنی زمین بخوری تا رشد کنی ببازی تا بدست بیاری چون بزرگترین درس های زندگی از طریق درد یاد داده میشن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۱

من یک روز همه اونارو مجبورم میکنم ایستاده تشویقم‌کنن.   ارمی ... Love your self  .. کنکوری (سال دوم)... برام دعا کن بهش برسم منم برات دعا میکنم :)تلاش شما رو میسازه.💫 اگه الان نهایت تلاشتون رو نکنین، یه روز پشیمون میشین💔. فکر نکنین که خیلی دیره! روش کار کنین. زمان مییره اما تمرین کردن باعث بدتر شدن چیزی نمیشه😌. ممکنه افسرده بشین ولی این نشون میده که دارین خوب پیش میرین😎☀️ _جونگکوک .. این فقط ی ویرگول کوچیک توی داستانمونه ، تا وقتی که دوباره روزامون رنگ بنفش بگیره #۲۰۲۵ _جیمین .  ما گر ز سر بریده میترسیدیم          در محفل هیتران با مایک دراپ نمیرقصیدیم _ارمی ابن بنگتن                           از اون دسته ادمایم ک زود ناراحت میشم 🥲 .                                         ی نصیحت از من، سعی کن نگاه جنسیتی نداشته باشی ب همه چی .. باور کن دنیا قشنگ تر میشه🙂 خودت باش
3) نیم ساعت یا یه ساعت بخون ( کم کن تایمی که در نظر گرفتی رو ولی بخونش )

ممنون از پیشنهادت🌸

ما چقدر به سادگی نیاکان خودمان خندیدیم، روزی می ‌آید که آیندگان به خرافات ما خواھند خندید.                                                                                                                                 زندگی کردن نادر ترین اتفاق جهان هستی است،بیشتر مردم فقط وجود دارند،همین...                                                                                بعضی مواقع باید صدمه ببینی تا چیزی رو درک کنی زمین بخوری تا رشد کنی ببازی تا بدست بیاری چون بزرگترین درس های زندگی از طریق درد یاد داده میشن

۱ 

تو که باشی پیش من خنده به دردا میزنم حتی اون لحظه که از شکنجه ها جون میکَنم تو دلیلِ سبزِ ریشه امی تو خاک این کویرچرا خم شه قامتم، زرد بشه روح و تنم؟که جواب موندنم، اَرّه سر ساق شداگه فردایی باشه من با تو می سازمبرد من وقتیه که به تو می بازم توی این روزای شوم، شده کل آرزومروز آزادی بیاد حبس بشم تو بغلت بین دستات برسم به اوج پروازمبا لبات فاتحه ی هر غمیو می خونم من به آرامش وحشی چشات مدیونمیه پناهنده ی ترسیده ی تنهام اماپشت مرز تن تو تا به ابد می مونم منو از این غم جاودانه آزاد کن

خیلییی به خود ادم بستگی داره ولی من ۲.چون اگه میرفتم یه مبحث دیگه فرداش تنبلیم میومد درس اولیو ادامه بدم و تلنبار میشد.اما وقتی بزور گریه و سردردم ک شده مبحثرو تموم میکردم خیلی حس خوبی داشت و بهم انرژی میداد.

خیلییی به خود ادم بستگی داره ولی من ۲.چون اگه میرفتم یه مبحث دیگه فرداش تنبلیم میومد درس اولیو ادامه ...

اینم حرف درستیه مخصوصا درمورد درسی که ادم بهش علاقه نداره سر یه مبحث کوتاه از درس جغرافیا اینکار رو کردم ردش کردم بقیه درس رو خوندم 1 ماه گذشته هنوز اون درس رو نخوندمش ب نظرم میشه گفت ادم بین اون درسایی که تو برنامه ریزیش گذاشته جابه جایی باید داشته باشه مثلا اگه درس 2 فلسفه رو حوصله نداشتی بخونی کلا کتاب رو جلو نباید ببری تا اونو تموم کنی حالا همون موقع یا فرداش 😅

اگر کنکوری هستی سخترین درست رو بزار اولین درسی که اون روز شروع میکنی من همیشه ریاضی برام سخت و ترسن ...

بله همیشه صبح که بیدار میشم اونی که برام سخت تره اول شروع میکنم چون انرژی بیشتری هم دارم

اینم حرف درستیه مخصوصا درمورد درسی که ادم بهش علاقه نداره سر یه مبحث کوتاه از درس جغرافیا اینکار رو ...

در کل درس خوندن یه چیزیه که باید سمج باشی.نباید ولش کنی چون اون بیشتر اذیتت میکنه.