2777
2789
عنوان

پیامک بازی شوهرم بادختره

2565 بازدید | 46 پست

چندروزپیش اتفاقی رفتم توپیامکای شوهرم ومتوجه شدم بادختری که پارسال هم باهم چت میکردن شدم

اینقدرپیاما زیادبودکه متوجه چیزی نمیشدم فقط دست وپام به لرزه افتاده بودو حرص میخوردم

شماره دختررو برداشتم وزنگ زدم بهش وهرچی ازدهنم دراومدگفتم وتهدیدش کردم ....

شوهرمم ک ازخواب بیدارشددمنکرهمه چی شدوگفت تواشتباه میکنی... بعدگفت ازسربیکاری وفقط اس بوده

خلاصه الان شب وروزم شده فکروخیال که مبادابازباهم درارتباط باشن

یااصلا اگه بره دنبال یکی دیگه چی

زندگیم شد شک وتردید   دوتاهم بچه دارم نمیتونم یهو بزنم همه چیو نابودکنم فقط بگیدچطورتلافی کنم وخودمو اروم کنم

فقط یادت باشه جواب خیانت خیانت نیست 

پناهت برخدا  انشاالله  ب آرامش میرسی 

اگه امضام رو خوندی  یه صلوات بفرست به عشقم  برسم شایدخدا شنید🤍🌱 به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود❤️🥺 روزیی که به تو برسم قطعا زمین و آسمان از خوشحالی من به وجد می آیند و آن روز انقلاب جدیدی برای عشق و دوست داشتن  خواهد بود 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یعنی چی تلافی  کنی متوجه نمی شم؟

هر وقت خواستید حرفی بزنید که حس کردید امکان داره باعث بشه دل یکی بشکنه ،یاد اون شعر مولانا بیوفتید ک میگه"دل مرنجان که ز هر دل به خدا راهی است" ♡

اساس رو بزار ب این ک باهاش تو رابطه اس زندگیتو بساز مشاوره بگیر رو جنبه رفاقت و محبتت با شوهرت کار کن

کالری شماری وزن شروع۷۹.۸۵۰ تاریخ ۲۵آبان۱۴۰۱ هدف اول۷۵🔓  هدف دوم ۷۲🔐هدف سوم ۷۰🔒هدف چهارم ۶۵🔒نه تو می مانی   نه اندوه   و نه هیچ یک از مردم این آبادی...

خیلی دلم میخاد بدونم ! 

من به شخصه با یه مردی بودم که نمیدونستم متاهله! خداشاهده ..

میبرد حتی کافی شاپ ..با یه عکس گالری فهمیدم اقا متاهله ..

حالا از کجا میدونی که رل شووهرت میئونست متاهله؟

من با یک میسو زندگی میکنم که بهم گفت که: ازت خواستم از زندگیم بری و پیشرفت کنی !چرا زندگی مو با خودت بردی :) فهمیدم که من پدری داریم یک میسیو هست..:)

متاسفانه هیچ کاری بجز بیخیالی نمیتونی انجام بدی با خودت تکرار کن هرکی میره پی لیاقتش وقتی شرایط طلاق نداری بخاطر بچه ها موندی تا میتونی براش خرج بتراش شاید سرش به سنگ بخوره یا جیبش خالی بشه نتونه بره دنبال کثافت کاری

خداوند ساکتر از ان بود که انتظار داشتم😔😔