2777
2789
عنوان

پسر خالم داشت خودزنی میکرد😂😂

441 بازدید | 34 پست

واییی فردا اولین روز مدرسشه میره کلاس پنجم‌ بعد داشت خودش میزد که زخمی شه نره🤣🤣 خیلی دلم‌ سوخت خانوادگی از خنده غش کردیم شیشه  آورد گفت منو باهاش بزن😂😐 ناراحته بعد ۳ ماه بخور و بخواب باید صبح زود بیدار شه🥲

کن قویا فقد علمتنا الحیاة أنه من لم یکن ذئبا أکلته الذئاب♡          "قوی باش، چرا که زندگی به ما آموخته کسی که گرگ نباشد، طعمه‌ی گرگ‌ها می‌شود."

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الهی عزیزمممم😂😂😂

بیر دونیا اینسان،بیر اینسان دونیام،جانیوی ییم نیمام🙂♥قاشلارین اوخدی سنین،عاشیقین چوخدی سنین،من سنی چوخ سویرم،خبرین یوخدو سنین💛اولدوز گلیب آی اولماز،بهار گلیب یای اولماز،نجیب‌لرین ایچینده هچکس سنه تای اولماز💚ساولان یلی اَسدی،شختسی منی کسدی،ساغ گوزوم سنه قوربان،سول گوزوم منه بسدی💙بیر یوواسیز قوشا دونسم،گوزدن آخان‌ یاشا دونسم،انتظاردان داشا دونسم یاتدان چخاتمارام سنی🧡قزل گولم در منی،مخمل اوسته سر منی،الله اوزو شاهیدی چوخ ایستیرم من سنی💖سن منیم جیرانیم من سنین حیرانین ♡nimam:) 1402//6/25
بگو حالا تازه اولشه ۸ سال باید بری بیای😂

دقیقا هر سری بهش میگم‌ کلی حرص میخوره 😂

کن قویا فقد علمتنا الحیاة أنه من لم یکن ذئبا أکلته الذئاب♡          "قوی باش، چرا که زندگی به ما آموخته کسی که گرگ نباشد، طعمه‌ی گرگ‌ها می‌شود."

پسر من۶سالشه سال اول میخواد بره پیش دبستانی دیروز بیدارش کردم ک پاشو بریم مدرسه میگه خدایا چ زود بزرگ شدم کاش هنوز بچه بودم بخوابم😐😂😂

پدر پشتم‌شکست از رفتن تو 🥀پدر شادی تموم شد توغم تو🥀پدر اون‌همه حرفات کجا رفت🥀همه رفتن بعداز رفتن تو‌🥀پدر تنها شدم‌تنهایی سخته😭😭بابای نازم‌بابای قشنگمدلم‌برات تنگ شده خیلیییی دلم‌برات تنگه لعنت به روزی که رفتی لعنت به لحظه ای که برااخرین بار پاهات و‌بوسیدم لعنت به لحظه ای ک‌ نشستم تا روی صورت ماهت خاک‌ریختن لعنت به همه لحظه هایی که تو‌نیستی اخ که پشتم شکست بعد تو همه خوشیمون باخودت بردی🖤🖤🖤
واقعا چرا مدارس باید عین زندان باشه برا بچه ها

دقیقا چون براشون خیلی تکراریه منم بدم میومد از مدرسه 🥲 فقط درس اصلا بهشون خوش نمیگذره

الهی عزیزمممم😂😂😂

😂😂❤❤

زندگی خیلی سختیا داره اما همه سختیا و بزرگ شدنا ارزش اینو داره که دیگه مدرسه نریم،کابوس بود برام کابوس،درسمم خوب بودا ولی دوس نداشتم

خدایا تو بساز که اگه تو بسازی هیچکی نمی تونه خرابش کنه☘️🤲🙏❤️