2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من هزاران درد دارم پولم نمیکشه برم روان درمانگر خرج های مهم تری دارم قبلا رفتم ۵ یا ۴ جلسه ب دردم هم نخورد فقط پگله رف 

روان درمانگر یکی دو جلسه نیس حداقل یک سال باید برم کو پول؟

من هزاران درد دارم پولم نمیکشه برم روان درمانگر خرج های مهم تری دارم قبلا رفتم ۵ یا ۴ جلسه ب دردم هم ...

خب اشتباه از خودتونه که ادامه ندادین،،بعدشم اگر تراپی جزو چیزای مهم زندگیتون قرار بدین حتما پولش پیدا میشه به نظر من از همه چی مهمتره

خب اشتباه از خودتونه که ادامه ندادین،،بعدشم اگر تراپی جزو چیزای مهم زندگیتون قرار بدین حتما پولش پید ...

اها هفته ای ۴۰۰ از کحا بیارم؟ اشتباه از منه؟

مگه چقدر حقوق میگیرم که هفته ای ۴۰۰ بدم 

شما نمیخواد تبلیغ رشته ات کنی واس خودت اول رو فارسی کار کن به جای کلمات بیگانه تراپی .... 

تاپیک زدی نظر خاصی دیگ چرا حرف خودت میخوای ب کرسی بشونی 

اها هفته ای ۴۰۰ از کحا بیارم؟ اشتباه از منه؟ مگه چقدر حقوق میگیرم که هفته ای ۴۰۰ بدم  شما نمی ...

خب به من چه نرو به جهنم،،شما تراپی هم بری خوب نمیشی معلومه چه اخلاق گندی داری و به همه میپری

خب به من چه نرو به جهنم،،شما تراپی هم بری خوب نمیشی معلومه چه اخلاق گندی داری و به همه میپری

فاتحه اون مملکتی ک تو بشی روان شناسش خونده شده شما برو تو ی کار دیگه اینجوری حروم خوری نکن اما مثل اینکه خوبربهت حروم ساخته  پول ملت بکشی  اسم جهنم اوردی دربون جهنمت هم نمیکنن تورو 😂 حالا اینفدر ریپ بزن جونت دربیاد ب کیفم هم نمیگرمت ک نگاه کنم حتی کامنتتو  

اها هفته ای ۴۰۰ از کحا بیارم؟ اشتباه از منه؟ مگه چقدر حقوق میگیرم که هفته ای ۴۰۰ بدم  شما نمی ...

شما رو سوادت کار کن،،چون بهش میگن تراپی شما بیسوادا همون بهتر همینجوری عذاب بکشین چون خودتون عقل کل میدونین

فاتحه اون مملکتی ک تو بشی روان شناسش خونده شده شما برو تو ی کار دیگه اینجوری حروم خوری نکن اما مثل ا ...

هیچی نمیگم چون معلومه یه پا روانی هستی قطعا باید ببرنت تیمارستان کارت با تراپی درست نمیشه