2777
2789
عنوان

این مریضی جدیدارو کی گرفته؟

295 بازدید | 34 پست

بچه ها اشتهاتون کی درست شد؟

من از هفته پیش دوشنبه گرفتم هنوزم هیچی نمیتونم بخورم 

آیا می‌فهمی یعنی چه که هنگامِ خواب با خودت تکرار کنی:خدای من کمک کن این روزها را پشتِ سر بگذارم...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این بیمایه ینی من گرفتم؟ اشتها ندارم که هیچ شکمم خیلیی درد میکنه

نه ایشالا که از این نیست دلپیچه ساده اس

آیا می‌فهمی یعنی چه که هنگامِ خواب با خودت تکرار کنی:خدای من کمک کن این روزها را پشتِ سر بگذارم...
من گرفتم چند ردز مولتی ویتامین جوشان خوردم اشتهام اوکی شد و ضعف بدنمم بهتر شد

منم امروز مولتی ویتامین خریدم خدا کنه درست بشه ☹

کاش منم بگیرم نتونم چیزی بخورم

کاش منم بگیرم ولی فقط بی اشتهایی باشه😁😅

فکر نکنید تازه واردما این کاربری سوممه😁کاربری اولم به نام تمشک برای سال ۹۳ یا۹۴.کاربری دومم  ooooli. متاسفانه یه بار گوشی رو ریست کردم و تاماااااام.همه رمزام پرید.منم که حافظه رمزم اصلا خوب نیست و گیج میزنه نتونستم کاربری هام رو برگردونم.
من فقط تیتر تاپیکو خوندم ولی هرچی باشه من اولین گیرندم

من اصلا مریض نمیشدم امسال این دومین باره سرما خوردم 

کاش منم بگیرم ولی فقط بی اشتهایی باشه😁😅

۱ هفته تحمل کنی نخوری کلا دیگه کم کم اشتهات کم میشه

لاغر شدن از چاق شدن راحت تره

من ۴۰کیلو بودم طی چند سال خودمو رسوندم به ۵۴ الان مریض شدم ۵۱ کیلو شدم دوباره

پریروز میگم کاش منم ۱۲۰کیلو بودم رژیم میگرفتم لاغر کنم نه اینطوری که یه باد از کنارم رد شه همه زحمتام به باد بره