2777
2789
عنوان

تو شهر غریب خیلی تنهام

135 بازدید | 13 پست

یه پسر ۸ ماهه دارم خیلی احساس تنهایی میکنم با جاریام تو یه ساختمونیم  زیاد رفت و آمد نداریم اونا همش با خواهرا و فامیلاشونن اما من هیچکس و ندارم شوهرمم بیشتر تایم روز سرکاره با پدر و برادرش کار میکنه و خیلی وابسته س به اونا و اصلا مستقل نیستیم از لحاظ مالی و وقت 

خیلی حس بدی دارم شوهرمم هر سری برای رفتم خونه ی مامانمینا اذیت میکنه و نمیبره منو 

چیکار کنم که حالم خوب بشه 

شما جای من باشید چند وقت یه بار میرید پیش خانوادتون ؟؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

شرایطت خوب نیست و علایم افسردگی داری. ببین چجوری میتونی وقتت رو پر کنی تا زمانی ک بتونی هفته ای یبار ب پدر مادرت سربزنی . فعلا در شرایط الان سعی کن وقتت رو با باشگاه و کار در هانه یا آموزش در خانه یا مثلا ناخن کاری ، ارایشگری و... پر کنی و اوقات فراغتت رو با بچه ات تقسیم کنی

مشاور حقوقی شما. سوال داشتید در خدمتم. سروش:@miladigi2007

بستگی به دوری راهتون داره. من حدوداً ماهی یه بار میرم خونه‌ی بابام

حال من، حال اون آدم زخمیه      که خودش دیده زخمش چقد کاریه، اما جایی نمیره      خوش نشسته بمیره...
شرایطت خوب نیست و علایم افسردگی داری. ببین چجوری میتونی وقتت رو پر کنی تا زمانی ک بتونی هفته ای یبار ...

هفته ای یه بار که اصلا نمیشه ۱۰۰۰ کیلومتر دورم 

بچم فعلا کوچیکه و خیلی اذیتم میکنه به کارای خونه به زور میرسم دیگه نمیتونم کار دیگه ای انجام بدم 

هفته ای یه بار که اصلا نمیشه ۱۰۰۰ کیلومتر دورم  بچم فعلا کوچیکه و خیلی اذیتم میکنه به کارای خو ...

همهدی حرفم این بود که روزت رو با کار و آموزش و.... پر کنی. یعنی وقت خالی نداشته باشی تا افسردگی نگیری. بعدشم از اپقات فراغتت بهترین استفاده رو ببری مثلا اموزش ارایشکری و انینا ببینی

مشاور حقوقی شما. سوال داشتید در خدمتم. سروش:@miladigi2007