2777
2789
من لیسانس یه رشته پیرا دارم بعدش نشستم خوندم واسه پزشکی راستش بیشتر فکر میکنم رشته دیگه برم، ارزش ...

پس تو عاشق پزشکی نیستی یه چرخ بزن تو رشته ها یه خوبشو سوا کن 

وی متاهل میباشد و ۲۰۶ سفیدش تنها  به همسر وی تعلق دارد. قضاوت نفرمایید😂🌻

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هنوز معلوم نیست دیوونه شدممم

فعلا تخصصیارو بخون عمومی رو میشه رسوند به کنکور 

شما رتبت چن شد؟🙄 اگ دوس داشتی بگو   آی ام یک عدد فضول😑

۲۰۰۰منطقه ۱ 

حدود ۶ هزار کشوری 

سال ۹۲_۹۳

فعلا تخصصیارو بخون عمومی رو میشه رسوند به کنکور 

حتی اگر عمومیا تصویب بشه ، بنظرتون الان فقط اختصاصیارو بخونم و یه دور جمعشون کنم بعد عمومیا رو بزارم تو برنامم؟ اگر بنظرتون اینطوری خوبه از چه ماهی شروع کنم به خوندن عمومیا؟

🤍خدایا ! من توکل کردم و تو، کل راهو برام هموار کردی. من تمام خودم رو میذارم برای این راهی که شروع کردم و راضی ام به هر آنچه که برای آیندم مقدر میشه🕊🌿
اها خوشبختم🌱 من تازه پکیج ماز ثبت نام کردم..بنظرتون خوبه؟پنلم هنوز فعال نشده استرس دارم

ماز اساتید خوبی داره اگه کلاسارو تلنبار نکنی و ازمون و تست تو برنامت با مرور داشته باشی نتیجه خوبی میدی