2777
2789

داد بیداد کرد خالم رفته صداش نکردیم،

من یک هفته هی مریضم،سرفه بدجور دارم که آلرژی داده بهم،خونم یک هفته هی می بازارشامه،فقط ظرف می‌شورم و سفارشامو میزنم همین،یه کمک نمیکنه خونه جمع بشه،فقط خالش اومده میگه اونوصداکنم ،خودم کمکت میکنم جمع میکنم خیالت راحت،

من اصل جون غذاپختن ندارم کارریخته سرم،

من مریض بشم خداروشکر نه نگران میشه نه یه نازی بکشه محبتی بکنه،میاد لم‌میده فقط،حداقل چارتاخوراکی مقوی بگیره یا بیاره بگه بخور همین،کمکشو نخاستم،

میگه یه زن شوهرشو میکوبه زمین یکی هم می‌بره بالا،،،،سر چی دعوت نکردن خالش،درصورتیکه  همه می‌دونن مریضم و سرم شلوغه،

یاداد میزنه میگه میزنم لهت میکنم حرف نزن ،گفتم له کن ببینم چجورمیتونی

حرص داره چراخواهرمو مادرمو خودت صدانمیکنی ،چرا چنبارگفتم خواهرمو صدا کن صدا نکردی،

دوبارمرغ خرید هردوبارشم مهمون از شهرستان اومد،یبارشم مجبور شدیم کس دیگه صداکنیم که واجب‌تر بود

فقط دلم به سماور بچم میسوزه ازحرصم کپبوندم شکست

لباسشو ریختم کف اتاق به خونه دستم نمیزنم،بیکارم؟؟؟فقط لم‌میدم

فقط میخام دردو دل کنم یکم خالی شم

اگه ازم بپرسن مهم ترین چیزی که توزندگی یادگرفتی چیه؟میگم اگر هرجای زندگی حالت با کسی یا چیزی خوی نبود ترکش کن...میگم هیچ چیزی توزندگی مهم ترازحال خوبت نیس...

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سماور بچت اسباب بازی بود؟

خدایا چی میشد من بنده‌ات رو یه بار شاد میکردی دردمو به کی بگم مگه نمیگن تو از رگ گردن نزدیک‌تری پس چرا صدامو نمیشنوی؟ انقد حال دلم خرابه افسردم آرزوهام شدن حسرت زندگیم کاش بهم فقط یه نگاه میکردی 😔😔۲۷ مرداد

عزیزم الان هردو عصبانی هستید بهتره یکم صبر کنی

عصبانیتش بیخوده،دیروز بهش گفتم من جون ندارم خستم،سفارش دارم،همه درک میکنن،ناراحت نباش

حالیش نیس،آدمپ سگ‌گاز بگیره جو‌ نه

اگه ازم بپرسن مهم ترین چیزی که توزندگی یادگرفتی چیه؟میگم اگر هرجای زندگی حالت با کسی یا چیزی خوی نبود ترکش کن...میگم هیچ چیزی توزندگی مهم ترازحال خوبت نیس...
صدا کنی یعنی چی یعنی دعوت کنی؟اگه منظورش دعوته چرا اینقدر اصرار داره خونشون مهمونی رفتین قبلا؟

چندبار دعوت کردم،دوبارم رفتم،که یکبار شو بزورصداکردن

بهش بگو دعوت کن غذا هم از بیرون بگیر.دستتم درد نکنه به بقیه کارا هم دست نزن.بذا خونت بهم ریخته باشه

میخاست خانوادشو باهم صداکنه،گفتم برنج سالاد همه چی بامن،فقط از بیرون جوجه یا کباب بگیر،من کمر در دارم نمیتونم سرپاوابسم زیاد، پذیرایی و شستن ظرف و کارای بعدشم هس قبول نکرد گف ندارم،گفتم نداری خب یا تک تک صداکنمثلا هرهفته یه حونواده،یا صبرکن پول دستت بیاد،سر اونم اعصابموخورد کرد،میگه خونوادتو صدانمیکنی من چیزی میگم،گفتم من خودم صدانکردم توخاستی،خونواده من دونفر نهایت چهارنفرن،که می‌شورم تمیز میکنن راحت میتونم کاربگم بهشون