2777
2789
عنوان

چجوری نسبت ب شوهرم سرد باشم

| مشاهده متن کامل بحث + 780 بازدید | 21 پست
چیکار کنم خواهر  انتخاب خودم بوده. ب خونوادمم گفتنی میگن انتخاب خودت بوده ما ک تو رو ندادیم تو ...

اگه خانوادت انتخابش میکردن و درگیر میشدین تو باید از اونا جواب پس میخواستی این چه طرز فکر چه فرقی میکنه کی باعث ازدواج آدم شه سنتی یا عاشقانه به هر حال عدم تفاهم پیش میاد و اصلا به شناخت ربطی نداره چون قبل ازدواج کلا شرایط با بعدش فرق میکنه قابل پیش بینی نیست فقط مدیریت تو اون زمان مهمه  مشاوره برو ببین چطوره 

یه مقدار از پیام های قبلی تو خوندم ببین از حرفات مشخصه دوست نداره یا از اول دچار توهم بود میخاست یا بعدا شدت حتما باید بری مشاوره اگه امیدی به درست شدند هست درست شه اگر نه یقینا جدا شو چون خودت و از بین میبری بچه هم تا ۷ سالگی برای توعه بعدشم. میتونی هفتگی ببینی اگر هم براش پرونده تشکیل بدی که مشکل داره و صلاحیت نگهداری فرزند نداره بهت میدنش راجب حرف خانواده و فامیل هم اشتباه کردی در ازدواجت جون احترام خانواده و رضایت اون ها رو دنبال نکردی اقتضای سنت بود اشکال نداره و تاوانشم بیشتر خودت داری میدی پس منتی نیست نگران حرفشون نباش ولی جلوی اشتباه هر وقت بگیره منفعته نزار عمرت تلف این زندگی شه از نظر همسرت تو بی ارزشی تمام با کسی باش و جوری باش که قدرتو‌بدونه مردای بهتر و زندگی بهتری هم وجود داره 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چیکار کنم خواهر  انتخاب خودم بوده. ب خونوادمم گفتنی میگن انتخاب خودت بوده ما ک تو رو ندادیم تو ...

هارش کردی یکم پاچشو جر بدی میشینه سره جاش .بالاتر از سیاهی رنگی نبست بگو حدم لبریز بشه میفرستمت گوشه قبرستون چون نمیخوام تو این دنیا باشی زندگی یکی دیگم تباه کنی حداقل یه خدمت به بشریت میکنم .من عصبانی بشم شوهرم میگه کلا روانی میشی دیگه نمیشناسمت 

اینُ کاملا موافقم،از هر چیزی که تو بحث خوششون نیاد میرسن به خانواده

مریضن اینجور مردا .باید یه زن بی چاک و دهن لنگه خودشون بهشون بیفته تا یه فحش دادن زنه صدتاشو بهش برگردونه .هرچی زن بی زبون تر ،مرده هارتر