2777
2789

گوشه ناخنم رفته تو گوشتم میخام عمل کنم..

شما عمل کردین؟ خوب شد؟ بازگشت نداشت؟

ناخن سوزوندین؟ یا گوشت سوزوندین؟

95💞...96💍...97👰‍♀️🤵‍♂️...98🏠...99🤍...۴۰۰🚘...40۱🧑‍🎓...402🏖️🌊...403🤰...404🤱🏻

دو طرف بود برای من

حدود ۷ سال پیش

دوطرف ناخن رو کشید وسط ناخن رو باقی گذاشت ریشه های دو طرف رو سوزوند و هر طرف ۳ تا بخیه خورد 

اما رااااااااحت شدم ناخنمم کلا درنیاورد که زشت بشه الان ناخنم کمی باریکتره از اون یکیه 

🪴💮دیگه حتی تراپیستمم نمیتونه منو بتراپه🥹💮🪴

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میگن عمل کنی برمیگرده.

یه کاری میگم‌انجام بده.

یه تیکه پد الکی رو بذار مابین ناخن و گوشت. بعد بهش فشار نیار مواظب باش سرجاش بمونه و کفش نپوش تا ناخن رشد کنه بیاد بیرون. 

چرا بعضیها وقتی جواب سوالی رو نمیدونن الکی کامنت میذارن؟با ذوق میایم اعلاناتو باز میکنیم که یکی پیدا شده جواب سوالمو میدونه بعد میبینیم یه چیز بی ربط گفته!

من 9 سالم بود عمل سر پایی انجام دادم ینی همینطور یه قیچی انداخت زیر ناخن و چید ولی دوباره برگشت تو گوشت بعد چند سال پیش رفتم عمل کردم ولی دکتره ناشی بود خیلی درد کشیدم ولی الان نرفته تو گوشت اما در کل میگن درد نداره دکتر من ناشی بود الان شصت پای راستمم تو گوشته ولی دیگه حقیقتا هم میترسم هم حالشو ندارم برم عمل کنم ولی شما حتما برو عمل کن سر پایی انجام نده یه دکتر خوبم پیدا کن و بگو حتما ریشه شو بسوزونن

تویی که اینو میخونی یعنی تو خیلی خوشگلی، خیلی باهوشی، خیلی قوی هستی که کم نیاوردی و هنوز ادامه میدی خواستم بگم الان وقتشه خودتو بغل کنی و از خودت تشکر کنی بخاطر اینکه همیشه کنار خودت بودی عاشق خودتو وجودت باش که هیچکس جز خودت برات نمیمونه💜🫂😘 
دو طرف بود برای من حدود ۷ سال پیش دوطرف ناخن رو کشید وسط ناخن رو باقی گذاشت ریشه های دو طرف رو سوز ...

عه چقدر خوب

واسه منم هر دوتا پام، هر دوطرف هست

جمعا میشه ۴ طرف😂

میگن عمل کنی باز برمیگرده. یه کاری میگم‌انجام بده. یه تیکه پد الکی رو بذار مابین ناخن و گوشت. بعد ...

ناخنم رشد کرده و کامل اومده بیرون اما باز اذیتم میکنه...

عه چقدر خوب واسه منم هر دوتا پام، هر دوطرف هست جمعا میشه ۴ طرف😂

دنبال دکتر کاربلد باش که به این شیوه جراحی کنه

کل ناخنتو از دست ندی 

ریشه ها رو هم بسوزونه که دیگه رشد نکنه

🪴💮دیگه حتی تراپیستمم نمیتونه منو بتراپه🥹💮🪴

من 9 سالم بود عمل سر پایی انجام دادم ینی همینطور یه قیچی انداخت زیر ناخن و چید ولی دوباره برگشت تو گ ...

شما اون پایی که عمل کردی و ریشه ناخن سوزوندی. الان دیگ راحت میتونی کتونی بپوشی؟

دوران نقاهتش چقدر بود؟

تا چندوقت باید تو خونه بمونی؟

اخه من دانشگاه دارم.

ناخنم رشد کرده و کامل اومده بیرون اما باز اذیتم میکنه...

عفونت کرده شاید

چرا بعضیها وقتی جواب سوالی رو نمیدونن الکی کامنت میذارن؟با ذوق میایم اعلاناتو باز میکنیم که یکی پیدا شده جواب سوالمو میدونه بعد میبینیم یه چیز بی ربط گفته!
دنبال دکتر کاربلد باش که به این شیوه جراحی کنه کل ناخنتو از دست ندی  ریشه ها رو هم بسوزونه که ...

بله خیلی ممنون...

دوران نقاهتش چند روزه؟

چند روز بعد عمل میتونم با کفش برم بیرون؟ اخه من دانشگاه دارم.

عفونت که اره یکمی داره

با الکل پاکش کن که عفونتش خوب بشه. شاید عفونتش خوب شد راحت شدی دیگه عمل و دردسرهاشو نداشتی.

شما اون پایی که عمل کردی و ریشه ناخن سوزوندی. الان دیگ راحت میتونی کتونی بپوشی؟ دوران نقاهتش چقدر ب ...

من هر دوتا شصتم هر دو طرف تو گوشته هنوز راحت نمیتونم کتونی بپوشم ولی اون یکی شصتم ک عمل کردم بهتر از اون یکیه دوران نقاهت برا من حدود فکر کنم دوهفته بود ولی بابام ک عمل کرده بود برا اون سه روز بود ببین همه چی بستگی ب دکترت داره حتما پرسجو کن یه دکتر خیلی خوب پیدا کن ک خدای نکرده ب حال روز من نیفتی 

تویی که اینو میخونی یعنی تو خیلی خوشگلی، خیلی باهوشی، خیلی قوی هستی که کم نیاوردی و هنوز ادامه میدی خواستم بگم الان وقتشه خودتو بغل کنی و از خودت تشکر کنی بخاطر اینکه همیشه کنار خودت بودی عاشق خودتو وجودت باش که هیچکس جز خودت برات نمیمونه💜🫂😘 

روغن سیاه از داروخونه تهیه بکن مثل پماد میمونه بزن رو ناخنت ک رفته تو گوشت و یه دستمال بزار روش بچسبون اگ عفونت داشته باشه خوب میکنه و دردش هم کمی کمتر میکنه