2777
2789
شماره ساقیتو میدی؟ جنساش خیلی نابه

چرا توهین میکنید شعور حرف زدن ندارید وارد نشوید.من با توجه به شرایط این روزا خواستم یه چیز فان بذارم که جنس یخچالها اصل نیست یا خالیه‌‌.حتما خودتون تو کار ساقی و ... هستید که فک میکنید همه مثل خودتون هستن

سیه مرغ هاجرو خودمه تو گل میپلکونوم

روزی به خودت می‌آیی و میبینی هر چقدر برای  بودنش جنگیدی او برای نبودن تلاش کرد هر چقدر برای جای خالی‌اش جنگیدی او برای نیامدن تلاش کرد ... از یک جایی به بعد  میفهمی که باید کنار آمد با خودت با نبودنش با جای خالی‌اش با نخواستنش! از یک جایی به بعد باید بفهمی که هر چیزی با تلاش نتیجه میدهد الّا عاشقی!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یک‌ دونه از این جنسایی که به اسی دادی به منم بده خیلی میخوام حال و هواشو تجربه کنم😂😂

واقعا بعضی هاتون یه مشت بی جنبه و بی شخصیت هستید .حتما باید تاپیک خودکشی و مادر شوهر و طلاق باشه که از نظر شما منطقی بیاد

یک‌ دونه از این جنسایی که به اسی دادی به منم بده خیلی میخوام حال و هواشو تجربه کنم😂😂

میخواستم‌بدم اما امضاتو دیدم پشیمون شدم.

شرمنده من دنباال دردسر نیستم

قلبی که برداره چین وچروک ......میشه آدم وحشی تو دید عموم ........همه دردا از درک نشدن و تنها بودنه🙂💔🖤

😂💔افسردگی داره داره درمان میشه نمیرقصه

همونیم که هنوز با شنیدم لالایی گریم میگیره همونیم که هنوز که هنوزه اتفاقی میفته میگم بابام پشتمه عین همون بچگیا ❤️‍🩹 قراره این روزهام تموم شن ناراحتم ازینکه هر ثانیه از عمرم یعنی کم شدن از عمر خانوادم خدایا من نصف عمرمو میدم ولی تو به خانوادم اضافه کن آخه میدونی من بدون اونا نمیتونم اگه اونارو از من گرفتی پس منم باهاشون ببر آخه مامان نگرانم میشه آخه بابا استرس میگیره و میریزه تو خودش من چطوری بهشون بگم اون موقع؟چطوری بگم حالم خوبه چطوری بگم رسیدم دانشگاهم؟منم باهاشون ببر💔

فک کنم تنها سوالی ک تو کل عمرم بهش فکر نکردمو نمیکردم هرگز این سوال بود🤦‍♀️ اینا رو از کجا درمیارین ...

تو گوگل بود منم اینجا پرسیدم.اینو دیگه از سایت گوگل بپرس