2777
2789

من مامانم  بعد از یک روز از رابطشون تازه قرص اورژانسی خورده و فرداش ، حدودا ۱۲ ساعت بعدش بیمارستان عمل سرپایی داشته و بهش داروهای آنتی بیوتیک زدن ، ۱۰ روزه از پریودیشم گذشته و پریود نشده تاحالا هم نشده بود عقب بندازه انقد! ۴۲ سالشم هست نگرانه ک خطرناک نباشه بارداریش و.....قرص اورژانسی کسی میدونه، تو اون ۱۲ ساعت یعنی اثر نکرده ک بعدش بخواد با آنتی بیوتیک خنثی بشه؟؟؟

تنها در صورتی میتونید منو تحت تاثیر قرار بدید اونم اینه که آدم خوبی باشید✨️ ن داراییتون برام مهمه ن ماشینی که زیر پاتونه !من صرفا برای آدمایی که قلب صافی دارن و قصد و نیتشون پاکه احترام زیادی قائلم🤌🏻❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

احتمال بارداریش زیاده 😐🤦🏻‍♀️ده روز از موعدش گذشت بی بی چک بزنه

زده مثبت شده!!! میشه این بچه ی سومیش 😂🤦🏻‍♀️

تنها در صورتی میتونید منو تحت تاثیر قرار بدید اونم اینه که آدم خوبی باشید✨️ ن داراییتون برام مهمه ن ماشینی که زیر پاتونه !من صرفا برای آدمایی که قلب صافی دارن و قصد و نیتشون پاکه احترام زیادی قائلم🤌🏻❤️

چون قرصارو ضعیف کردن ممکنه اثر نکنه

وای 🥲

میگی بیبی چکش مثبت شده 

حاملس دیگه

آقایون به هیچ وجه درخواست دوستی ندن!در بند کسی باش که در بند حسین است:)/این چادر تاج بهشتیست که بر سر دارم/تا سر به تنم باشد،چادر کفنم باشد:)/1401/8/22...در حوالی پاییز نیمه ی ماهم را دیدم!... الحمدالله.../ جانم فدای رهبرم / پیرو مکتب سید الشهدا و حاج قاسم و فدایی کشور و رهبر و دین و مذهبم. / جمهوری اسلامی حرم است./ روایت شده از امام صادق(ع)که رسول خدا فرمودند : خدای تبارک و تعالی میفرمایند: هیچ بنده گنهکاری را وارد بهشت نمیکنم ، مگر اینکه اورا به مرض و بیماری مبتلا میکنم تا کفاره گناهانش باشد و اگر گناهانش با آن بیماری پاک نشد و زیادتر از آن بود ، کسی را بر او مسلط میکنم که بر او ظلم کند تا کفاره گناهانش باشد، رزق و روزی اش را کم میکنم تا کفاره گناهانش باشد و اگر این نیز برای کفاره گناهانش کافی نبود جان گرفتن او را سخت میکنم و یا در قبر بر او سخت میگیرم تا وقتی که بدون هیچ گناهی نزد من آید و اورا وارد بهشت کنم ، و اما کسی را که میخواهم وارد جهنم کنم ، او را صحیح و سالم میگذارم ، و رزق و روزی اش را زیاد مى کنم و جان دادن او را آسان می گردانم تا وقتیکه نزد من آید ، هیچ حسنه ای نداشته باشد ودر همان وقت او را وارد جهنم کنم
نباید انتی بیوتیک استفاده میکرد اثرش هم هر بدن با بدن فرق داره 

هم اون هم قرص اورژانسی رو ۲۴ ساعت بعد از رابطشون خورده !!!!!

میگی بیبی چکش مثبت شده   حاملس دیگه

بیبی چک اشتباهم میکنه آخه 

زده مثبت شده!!! میشه این بچه ی سومیش 😂🤦🏻‍♀️

مبارکت باشه انشاالله پا قدمش براتون سرشار از شادی و برکت باشه

از نظر سلامتی جنین هم هیچ مشکلی نداره نگران نباشه فقط غربالگری هاش رو حتما انجام بدن سن مادرتو زیاد هم بالا نیس اخرین بارداری مامانم تو ۴۸ سالگی بود 😂😂🤦🏻‍♀️

بی بی چکش مثبت شده ؟

ی خط قرمز پررنگ افتاده با ی کمرنگ ، یکم بعدش جفتش پررنگ شد

مبارکت باشه انشاالله پا قدمش براتون سرشار از شادی و برکت باشه از نظر سلامتی جنین هم هیچ مشکلی نداره ...

سلامت باشی ممنون😅❤️ مامانم میگه وقت ازدواج خودت بود این چیه این وسط😂🤦🏻‍♀️