2777
2789
عنوان

کاش منم میشد باردار میشدم 😔

| مشاهده متن کامل بحث + 745 بازدید | 49 پست
یه نکته دیگه هم هس اب سرد نخور اصلا دوران پریودی از چیزای خنک مث بستنی و اب یخ شربت خنک و چیزایی ک ه ...

مممنون عزیزم. اما این موردی ک گفتی خودمو نشورم خیلی سخته واقعا. من وسواس دارم اصلا نمیتونم چنین کاری کنم

من+نی نی+باباش=❤

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

مممنون عزیزم. اما این موردی ک گفتی خودمو نشورم خیلی سخته واقعا. من وسواس دارم اصلا نمیتونم چنین کاری ...

پس مطمئن باش ک عامل اصلیه اینکه باردار نمیشی چربی رحمت نیست بلکه همینه

هر وقت تونستی این کارو نکنی اونوقت میتونی امیدوار باشی چون خیلییییییی باعث ناباروری میشه این مورد

میتونی با دستمال خودتو تمیز کنی 

[QUOTE=311453288]مگه استخونام و بشکنم چاق نیستم اما ی کوچولو شکمم بزرگه[/QUOTE

فقط دوران پریودی خودتو نشور باور کن نتیجه گرفتن ک دارم بهت اینقدر تاکید میکنم مورد داشتیم نه سال اقدام و دکتر و دارو بدون نتیجه ولی با رعایت اینکارا بعد سه چهار ماه اقدام موفق داشتن و باردار شدن

اگ خودتو میشوری اونم با اب سرد باید احتمالا تخمدوناتو ببوسی بزاری کنار

[QUOTE=311453288]مگه استخونام و بشکنم چاق نیستم اما ی کوچولو شکمم بزرگه[/QUOTE فقط دوران پریودی خود ...

حتی وقتی تو ماه اول نشوری میبینی ماه دوم چقد درد پریودی کمتر و پریودی منظم تری داری نسبت ب قبل 

مشکلت چیه عزیزم، من که ۶ ساله منتظرم من چی باید بگم، هیچ مشکلی هم ندارم😔

عزبز ببین براتون چله نیوقتاده یکی از اشناهامون هیچ مشکلی نداشت باردار نمیشد سر کتاب باز کرد چله افتاده بود چله بری کردم همون ماه باردار شد 

به دانشجوی فرهنگیان که قراره چند ماه دیگه نی نی کوچلوش بغل کنه ♥️ میشه برای سلامتی نی نیم دعا کنی 🌝 
عزبز ببین براتون چله نیوقتاده یکی از اشناهامون هیچ مشکلی نداشت باردار نمیشد سر کتاب باز کرد چله افتا ...

میشه بگی مشکل من چیه؟؟منم یساله😔😔

ساکنان دریا پس از مدتی ب صدای دریا عادت میکنند.... وای ک چ سخت است قصه عادت!!!!☆ بدترین درد اینه ب چیزی ک قبلا شوقشو داشتی عادت کنی!!!!!!! ☆

اونوقت آدم عفونت نمی گیره؟

ن عزیزم

وقتی تو اب خودتو میشوری تو واژنت یه چیزی مث لجن خون و اب درست میشه ک رحم اونک بالا میکشه و ب تخمدونا میرسه ک باعث میشه رحم سردو تخمدونا تنبل و گاهی ب مرور غیر فعال بشن حتی

و درد پریودیه بعدی و بی نظمی پریودی رو هم ب همراه داره

وقتی خودتو نشوری خون کثیف پس زده نمیشه و رحم راحت تر اونو دفع میکنه و رحمی سالمتر خواهید داشت