2777
2789
عنوان

کاش منم میشد باردار میشدم 😔

| مشاهده متن کامل بحث + 745 بازدید | 49 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خب خب خب

کارایی بت میگم تا چهار ماه انجام میدی برای درمان خودت انشاءالله ک بعدش اقدام کنی نتیجه بگیری ولی تو این چهار ماه اقدام نداشته باش

اول اصلاح سبک کن تو غذاها یعنی تا جایی میتونی غذاهای سرد و مصلح کن بخور

بعد دو سه روز قبل از پریودی و دوران پریودی هیچگونه غذایی با طبع سرد نخور اصلا و قسمت مثانه و رحمتو با روغن زیتون ماساژ مداوم بده مثلا هر روز یا هر شب میتونی قسمت تناسلی همسرتم باهاش ماساژ بدی ب تقویت اسپرم کمک میکنه

بع از همه مهمتر و مهم تر اینکه اصلا به هیچ عنوان تو دوران پریودی حمام نرو و خودتو نشور حتی اگ دفع داشتی یه جوری بشور ک اب با وژنت تماس پیدا نکنه مخصوصاا با اب سرد ک اصلااا ولی برای مرد بهتره با اب سر بشوره اون قسمتشو..

مدام لباس زیر و پوشکتم عوض کنی 

این کارایی ک گفتم باعث تقویت تخمدانت میشه و تنبلیشو از بین میبره

تو دوران پریودی یا جتی بعدش میتونی هر صبح باید ناشتا عسل بخوری یکم سیاهدانه هم بریزی روش خوبه بععععد اهان تو دوران پریودی کاچی گرم بپز بخور هر روز حتما 

ان شاءالله اگ خدا بخواد حتما نتیجه میگیری راستی اون شستو شوی پریودییییییی خیلی مهمه حواست باشه

مشکلت چیه عزیزم، من که ۶ ساله منتظرم من چی باید بگم، هیچ مشکلی هم ندارم😔

اخی. من تنبلی تخمدان شدید دارم. تو این یکسال از اولش قرص و دارو خوردم اما اثری نداشت😞

مگ میشه مشکل نداشته باشی. حتمن شوهرت مشکل داره

من+نی نی+باباش=❤

من و شوهرم سالمیم ، تازه متوجه شدیم به خاطر مشکلات ماورایی باردار نمیشم برام دعا کنید 😔

ربِّ لا تَذَرنی فَرداً و اَنتَ خیرُ الوارثین.                     برای باردار شدنم دعا کنید لطفاً😭😭😭😢😢😢😢😢
اخی. من تنبلی تخمدان شدید دارم. تو این یکسال از اولش قرص و دارو خوردم اما اثری نداشت😞 مگ میشه مشکل ...

چرا اینقدر ناامید منم مشکل تورو داشتم به علاوه یه لوله برا بارداری او یکی رو از دس دادم بخاطر خارج از رحم خدا خواست باردار شدم قوی باش دختر ورزش کن دارو بخور گرمیجات بخور خیلی برا من جواب داد

خداوندا به کدامین نعمت و کدامین ثواب مرا لایق این گونه معجزه کردی 😍🤩
خب خب خب کارایی بت میگم تا چهار ماه انجام میدی برای درمان خودت انشاءالله ک بعدش اقدام کنی نتیجه بگی ...

من همه اینکارارو انجام دادم دکترم میگه رحمت چربی داره دور تخمدان هات چربی داره باید خیلی خودتو لاغرکنی. با اینکع زیاد چاق نیستم. 😞

من+نی نی+باباش=❤

خب خب خب کارایی بت میگم تا چهار ماه انجام میدی برای درمان خودت انشاءالله ک بعدش اقدام کنی نتیجه بگی ...

یه نکته دیگه هم هس اب سرد نخور اصلا دوران پریودی از چیزای خنک مث بستنی و اب یخ شربت خنک و چیزایی ک هم طبعشون و هم دماشون سرده نخور چون باعث سردیه رحمت میشه

و جاهای خنک نشین مثلا رو کاشیو سنگ و اینا حتما یه چیزی زیرت پهن کن بعد بشین تا رحمت سردی نیگیره موقع ظرف شستنم پیشبند ببند یا اگ خیس سدی فوری عوض کن ک باز رحمت سردی نگیره 

عامل همه نازاییا سردی رحمه ک باعث تبلی تخمدان و نازایی میشه😉