بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
من انواع و اقسام گذاشتم اما همش کیک مغازه ای دوست داره ولی پارسال یه مدت طولانی براش نذاشتم کیک مجبور شد عادت کرد به خوردن لقمه هاش و سیب...لقمه هم فقط نون پنیر گردومیخوره
من دخترم داره میره سه سال اما تغذیه سالم برام مهمه، این محصولات معازه ای نگه دارنده های ثوی دارن که اینا بهتون نمیگن حتی شیر پاکتی ،همینا باعث بلوغ زودرس و هزاران مشکل برای باروری و هزار چیز میشه، اگه دوست دارید من بهتون تغذیه سالم بگم گه هم خوشمزست هم شیک و تمیزه
من دخترم داره میره سه سال اما تغذیه سالم برام مهمه، این محصولات معازه ای نگه دارنده های ثوی دارن که ...
بگو عزیزم، من به دخترم از اول شیرپاکتی ندادم و شمال هستم از یه مغازه معتبر شیرمحلی گرفتم ولی متاسفانه شیر زیاد دوست نداره و یچیزایی بگو باشیر باشه بطور غیرمستقیم مصرف شیرش بالابره
سه تا تخم مرغ، نصفلیوان دسته دارمعمولی روغن مابع، یک لیوان ماست یا شیر دو لیوان و نیم ارد،یک لیوان شکر، یک قاشق چایخوری بکینگ پودر ، نصف قاشق چایخوری وانیل، اکه شملاتی میخای دو قاشق سر پر غذاخوری پودر کاکایو
سه تا تخم مرغ بشکن کاسه با وانیل بزن تا لختگیش بره، شکر رو اضافه کن هم بزن تا کشدار کرمی شه، روغن و شیر یا ماست رو اضافه کن قشنگ مخلوط کن، ارد و بکینگ پودر رو سه بار الک کن به مخلوط تخم مرغی اضافه کن اروم بهم بزن فقط زیاد هم نزن در حد مخلوط شدن، در اینجا اگه میخای شکلاتی شه پودر کاکایو بریز مخلوط کن ،اگه نه همون نرکیب میه وانیلی اگه دو رنگ میخای موادو دو فسمت کن یه قسمتش بیشتر قسمت بیشتر وانیلی قسمت کمتر رو کاکائو بزن، شعله پخش کن بزار رو گاز گرم شه، دیگ تفلن نچسب بردار روغن بریز کم و به دیواره ها هم روغن بمال مایع کیک رو بریز تو دیگ سه بار دیگو بزن زمین تا هوا خالی شه بعد در دیگو دمکنی بزار دیگو بزار شعله پخش کن با شعله کم بپزه نیم شاعت اول در دیگو باز نکن اصلا بعد نیم ساعت وردار خلال دندون بزن اگه نچسبید پخته اگه چسبید یک ربع دیگه بزار ،کاملا اسفنجی میشه و یک هفته توظرف دردار میمونه
نمبخوره عزیزم فقط کیک های مغازه ای خاص میخوره وگرنه انواع براش پختم فقط تازشونو میخوره
نده بهش اشکال نداره اول سخته ولی بعد عادت میکنه، هزارتا نگه دارنده داره و موادش درجه یک نیست، دوستم دخترش اینجوریبود کیک میپخت میزاشت توپلاستیک کیک بیرون گول میخوردخخخخ