2777
2789

مشکی شیکتره

اللهم عجل لولیک الفرج 😘😘😘😘😘   خیلیا بخاطر مسایل اقتصادی مسائل سیاسی مسایل اجتماعی با امام حسینم قهر هستن 😔😔😔حساب امام حسین از آخوندا جداست          اسلام دو چیز هست ♥️چهارده معصوم و قرآن ،♥️ی وقت ی مداح یا ی روحانی ی اشتباهی میکنه چکار ب امام حسین دارید چرا همه زو باهم قاطی میکنید بعضیا فقط کاور اسلام می‌پوشن تا اسلام زو بد بین کنن جلو مردم تو زرنگ باش اسلام تو علی ببین ن مسولین کشور       حساب امام حسین از همه جداست                      ♥️آقا جانم امام حسینم میشه پای درد دلم بشینی مگه من چند تا امام حسین دارم آقا جان ممنونم ک ب زیباترین شکل ممکن دستمو گرفتی ک خودم نفهمیدم کی گرفتی چطور گرفتی طوری منو تو کشتی خودت جا دادی ک هنوز باورم نمیشه آقا ممنونم ک کمکم کردی از ته دلم درکت کنم آقا جان ترو ب شرمندگی عباست منو شرمنده نکن پیش دشمن پیش از این خار نشم پیش دشمن. دشمن شاد نشم حاحتمو بده ♥️ هیچکس منو نمیخره تو منو بخر آقا ای قربونت برم ♥️♥️♥️♥️♥️ خدا بی پناهان رو ب امام حسین میخشه ♥️♥️♥️♥️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قطعا و حتما و یقینا هایلایت مشکی چیه همه هی میگن مشکی مشکی :/ تمام جشنا و مراسما باید تغییر جهت دا ...

من خودم لایت خیلی دوسدارم.یکم بخاطرهزینش دو دلم۴تومن گف میشه

من خودم لایت خیلی دوسدارم.یکم بخاطرهزینش دو دلم۴تومن گف میشه

اره هزینش زیاده ولی بنظرم اگ میدونی جشن مهمی هست عیب نداره 

لایت شینیون توش معرکه میشه

یا حتی میتونی فقط جلوی موهاتو حالت لایه لایه رنگی کنی ب مشکی بودن موهات بیاد

هزینتم کمتر میشه

گر نگهدار من آن است که خود میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد🩵
اره هزینش زیاده ولی بنظرم اگ میدونی جشن مهمی هست عیب نداره  لایت شینیون توش معرکه میشه یا حتی ...

ببین چون فقط فامیلای درجه یک دعوتن کلن ۵۰نفرایناییم شنیون نمیکنیم اتومیکنم فقط.

هزینش برام مهمه ها ولی این ک خوشگل باشم مهم تره برام🤭

ببین چون فقط فامیلای درجه یک دعوتن کلن ۵۰نفرایناییم شنیون نمیکنیم اتومیکنم فقط. هزینش برام مهمه ها ...

میتونی یه رنگ شکلاتی رو به طلایی خیلی شیک بزاری

مثل عروسک ها

صاف کنی موهاتو با یه ارایش خیلی خوشگل

چیزی ک بنظرم همیشه تو چشم تره لباس مجلسی هست

شاید ۵۰ نفر اونجا همه هایلایت کرده باشن

ولی همه مثل هم لباس نمیپوشن

بهترین لباس شهر رو بخر

مخصوصا شاین دار یا نگین دار ک همرو جذب خودت کنی

پیشنهاد من اینه

تا بخای ۴ میلیون الکی بدی هایلایت کنی واسه ۵۰ نفر

میتونی یه رنگ شکلاتی رو به طلایی خیلی شیک بزاری مثل عروسک ها صاف کنی موهاتو با یه ارایش خیلی خوشگل ...

ی کت شلوار خیلی شیک خریدم مشکیه که ی طرفش پولک داره دقیقن همینطوری ک میگی توچشمه

الان فقط سرموهام دو دلم😑از رنگ شکلاتی اینا خوشم نمیاد.کلا یا مشکی میگم باشه یا لایت ک خیلی دو دلم هم همین هزینش ک گفتم هم این ک دوسندارم سنم ببره بالا ...ازطرفی دوسدارم خیلی شیک باشم

ی کت شلوار خیلی شیک خریدم مشکیه که ی طرفش پولک داره دقیقن همینطوری ک میگی توچشمه الان فقط سرموهام د ...

منکه هیچوقت سلیقم کت شلوار نبوده زیادی رسمی هست

سر کت شلوار موها باید شینیون رو به پایین باشن

صاف و یا فر خیلی مسخرس

بنظرم ی پیرهن بخر رنگ جیغ

قرمزی زرشکی چیزی ک برق بزنه البته اگ بهت میاد