2777
2789
عنوان

چیکارکنم پریود بشم

248 بازدید | 13 پست

دوستان من الان از خرداد تا حالا پریود نشدم ازمایش هورمونم داد مشکلی نداشت زعفرانم خوردم نشدم دخترم هستم چیکار باید بکنم؟ 

یه دختر چشم درست مو فرفری میشه واسه قبول شدنم تو کنکور صلوات بفرستید؟ ❤️

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

تنبلی تخمدان داری به احتمال زیاد ، برو متخصص برات سونو بنویسه، اگر وزنت بالاست باید وزنتو بیاری پایی ...

نه نسبت به قدم وزنم خوبه ولی خب باشه مرسی 

باید بری دکتر خب چندماه عقب انداختن که طبیعی نیس من یک هفتس عقب انداختم عصاب نمونده برام 

آخه دوماه پیش رفتم گفت شاید عفونت داری قرص داد خوردم ولی بازم نشدم 

نه نسبت به قدم وزنم خوبه ولی خب باشه مرسی 

خواهش میکنم عزیزم گاهی ممکنه اضافه وزن هم نداشته باشی اما تنبلی تخمدان داشته باشی، یا ممکنه علت دیگه ای داشته باشه، معمولا بعضی از دختر خانمها دو سه سال اول پریود اینطور بی نظمی هایی رو تجربه میکنن که بهتره از الان به فکر درمان باشی عزیزم، سلامت و تندرست باشی دختر گلم 💕

انسانیت ، سرلوحه زندگی من است 
خواهش میکنم عزیزم گاهی ممکنه اضافه وزن هم نداشته باشی اما تنبلی تخمدان داشته باشی، یا ممکنه علت دیگه ...

مرسی فداتشم

باید بری دکتر خب چندماه عقب انداختن که طبیعی نیس من یک هفتس عقب انداختم عصاب نمونده برام 

منم تقریبا۱۰روزپریودم عقب افتاده هیچوقتم اینطورنبودم بنظرتون علتش چی هست

خدایابندهات باهام کاری کردن که ازت دورشدم (به جرم دختربودن هزارسیلی برصورتم زدن،ارزوی زندگی کردن به دلم گذاشتن به دلم موند همه ی آرزوهام... )تورولابه لای دردام گم کردم توبیاوخدایی کن پیدام کن
منم تقریبا۱۰روزپریودم عقب افتاده هیچوقتم اینطورنبودم بنظرتون علتش چی هست

دلیل زیادداره استرس بارداری و هزار چیز دیگه مال من استرس زیادیه که این ماه داشتم 

اقدام نیستی ؟

دلیل زیادداره استرس بارداری و هزار چیز دیگه مال من استرس زیادیه که این ماه داشتم  اقدام نیستی ...

نه عزیزم مجردم اره استرس خیلی داشتم شدید و اینکه ماه قبلی بخاطر تنظیم هورمونام قرص ال دی و...استفاده کردم معدم خیلی اذیت شد یهو ول کردم همش یه هفته بود استفاده کرده بودم

خدایابندهات باهام کاری کردن که ازت دورشدم (به جرم دختربودن هزارسیلی برصورتم زدن،ارزوی زندگی کردن به دلم گذاشتن به دلم موند همه ی آرزوهام... )تورولابه لای دردام گم کردم توبیاوخدایی کن پیدام کن