یه مدت خیلی حساس شدم بخاطره اشتباهات گذشته نامزدم و الان دائم دلم آشوبه و آرامش ندارم،چندبار گوشیش رو چک کردم چیز خاصی نبوده ولی اخیرا یکی دو مورد پنهون کاری ازش دیدم مثلاً بیرون رفته بودن از میز عکس گرفته گفت ماله هفته پیشه که مطمئن بودم نبود گفتم تاریخشو نگاه کنم گفت ماله امشبه مردونه رفتیم بیرون وقتی میگم چرا پنهون میکنی منکه برای بیرون رفتنت چیزی نمیگم اینطوری داری بدتر میکنی همه چیو میگه میترسم هربار داره قول میده ولی بازم یه چیزی رو پنهون میکنه
بنظرم گیر نده بیخیال باش نامزدم کفش برا خودش خریده بود پرسیدم میخواست نگه گفتم به خانومت میگفتی کفش خریدم اونم میگفت مبارکت باشه گفت نه نمیگه خون بپا میکنه دیدم راست میگه دیگه تو هم گیر نده ندی خودش همه چیو میگه
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
بنظرم گیر نده بیخیال باش نامزدم کفش برا خودش خریده بود پرسیدم میخواست نگه گفتم به خانومت میگفتی کفش ...
متاسفانه یه مدت گیر ندادم خودخوری کردم اما فایده نداره، من اصلا کاری ندارم به بیرون رفتنش الان هزارتا سوال تو سرمه با کیا بوده که من زنگم زدم گفت مغازه ام، بهش گفتم من از صدای محیط فهمیدم مغازه نیستی میگه چطوری من به بچه ها گفتم حرف نزننا
پنهون کاری باعث میشه اعتماد طرفین از بین بره و این برا زندگی سمه . اگه درست نمیشه اساسی در موردش فکر ...
مشکلم همینه دقیقا الان خوره شده برام بخاطره دروغا و پنهون کاریاش زیربارم نمیره چند ساعت قبل این پنهون کاریش باهاش حرف زده بودم یعنی نذاشت چند ساعت بگذره
خیلی ادعای دوست داشتن داره خانواده میگن مدام تو خونه از تو میگه ولی این کاراش داره دیوونم میکنه
مشکلم همینه دقیقا الان خوره شده برام بخاطره دروغا و پنهون کاریاش زیربارم نمیره چند ساعت قبل این پنهو ...
بهتره قبل ازدواج پیش یه مشاور برین . وتا خودت اعتماد و اطمینان کامل پیدا نکردی که بهت وفاداره نرو زیر یه سقف . به قول معروف میگن قبل ازدواج باید هزار تا چشم داشته باشی ولی بعد ازدواج یه چشم