سلام
من پزشک نیستم اما ریسرچر خوبیم. اگر زبانتون خوبه که لینک رفرنس هارو بدم خودتون هم گوش بدید.
به مدت سه ماه:
روزی ۳ تا قرص ۱۰۰۰ میلی گرم ویتامین سی بخورید ( نگران نباشید چون محلول در اب هست اضافش از طریق بدن دفع میشه.مثل ویتامین دی خطرناک نیست. هر زمان اسهال شدید مقدارشو کم کنید. اسهال یعنی بدنتون به مقدار ماکزیمم رسیده) . ویتامین سی برای اینکه سم های از بدن خارج شن
روزی دو تا قرص uniqinol بخورید دوز ۱۰۰
روزی یه ویتامین دی UI ۲۰۰۰ بخورید اگر دوزش بالاتره با فاصله بخورید مثلا اگر ۵۰۰۰۰ هست ماهی یکی بخورید.
روزی یه امگا ۳ بخورید
و پرینیتال و یه دونه E
از روز اول تا روز تخمک گذاری یه قاشق غذاخوری تخم کدو و تخم کتان بخورید و از روز تخمک گذاری تا قبل پریود یه قاشق تخم افتابگردان و یه قاشق کنجد
فست فود حذف کنید و شکر هم حذف کنید کلا! هر چیزی که شکر داره شیرینی کلا حذف
ظروف پلاستیکی و کلا حذف کنید. پلاستیک فریزررکلا حذف
به جاش میتونید ظروف شیشه ای استفاده کنید
موهاتونو صاف نکنید کراتین خیلیییی مضره برا تخمک
انشالله با هم باردار بشیم. من دو هفتست شروع کردم
برا شوهراتون
ویتامین سی و یونیکینول و امگا ۳ و ویتامین دی و ای مثل شما بخورن . اونا قرص سلنیوم هم روزی یکی بخورن و یه مولتی ویتامین
فست و فود و شکر و پلاستیک هم کلا حذف. دمپایه پلاستیکی پا نکنید
همسرتون لباس زیر سایز بزرگ بپوشن گشاااد و هر سری میرن دستشویی ب ی ض ه هارو با اب سرد بشورن و بعد خشک کنن. از حمام اداغ و کلا دما در محل مذکور به شدت خودداری بشه. اسپرم به شدت به دما حساسه. بعد از زمان تخمک گذاری تا پریود شما رابطه رو قطع نکنید وگرنه DNA اسپرم ها اسیب میبینه باید هر چند روز یه بار تخلیه بشن.
برایمنم دعا کنید . تو ماه سوم اقدامم🙏