2777
2789
عنوان

بی بی چک منفی روز ۱۵ آمپول اچ سی جی

| مشاهده متن کامل بحث + 6581 بازدید | 23 پست
خدا از دهنت بشنوه گلم انشالله😢😍 توهم عجله نکن بذار دو سه روز بگذره یکی هم کلا بیخیال شو چند روز

درد شدید پریودی دارم دیگه منتظر پریودم چون بی بی چکم یه هاله ننداخت محض دلخوشیم😫

خدایا حال دلم را تکانی بده هم میبینی هم میدانی هم میتوانی 🌹🌹🌹
باز خوبه مشکلی ندارین...خودتو بزن ب بیخیالی انشالله ک نتیجه میده..منه بدبخت ک اصن بدون دارو فولی ندا ...

عزیزم اینجوری نگو توکلت به خدا باشه

اگه خدا باشه هر اتفاقی میفته😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم درد پریودی دارم ولی میگیره ول میکنه🥺

صبح بی بی بزن بیا همینجا بگو حسم میگه حامله ای

خدایا حال دلم را تکانی بده هم میبینی هم میدانی هم میتوانی 🌹🌹🌹

عزیزم این امپول ها خطرناکه به جا یه تخمک چند تخمک اذاد میکنه  این باعت میشه زود یائسه بشین حداقل بهترین راه گرفتن ژل رو یاله هم اسپرم رو چند برابر قوی میکنه هم تخمکرو فعال میکنه صبح ناشتا اندازه یه نخود خودتون وشوهرتون اندازه سه ماه بخورید وجلوگیری نداشته باشید قول میدم سر دوماه باردارید این امپول ها خیلی خطرناکن انشاالله خدا دامنتونو هرچه زودتر سبز کنه برا منم دعا کنید خدا یه گل پسر بهم بده دوتا دختر دسته گل دارم ممنون

سلام

من پزشک نیستم اما ریسرچر خوبیم. اگر زبانتون خوبه که لینک رفرنس هارو بدم خودتون هم گوش بدید.

به مدت سه ماه: 

روزی ۳ تا قرص ۱۰۰۰ میلی گرم ویتامین سی بخورید ( نگران نباشید چون محلول در اب هست اضافش از طریق بدن دفع میشه.مثل ویتامین دی خطرناک نیست.  هر زمان اسهال شدید مقدارشو کم کنید. اسهال یعنی بدنتون به مقدار ماکزیمم رسیده) . ویتامین سی برای اینکه سم های از بدن خارج شن

روزی دو تا قرص uniqinol بخورید دوز ۱۰۰

روزی یه ویتامین دی  UI ۲۰۰۰ بخورید اگر دوزش بالاتره با فاصله بخورید مثلا اگر ۵۰۰۰۰ هست ماهی یکی بخورید. 

روزی یه امگا ۳ بخورید 

و پرینیتال و یه دونه E

از روز اول تا روز تخمک گذاری یه قاشق غذاخوری تخم کدو و تخم کتان بخورید و از روز تخمک گذاری تا قبل پریود یه قاشق تخم افتابگردان و یه قاشق کنجد

فست فود حذف کنید و شکر هم حذف کنید کلا! هر چیزی که شکر داره شیرینی کلا حذف

ظروف پلاستیکی و کلا حذف کنید. پلاستیک فریزررکلا حذف 

به جاش میتونید ظروف شیشه ای استفاده کنید

موهاتونو صاف نکنید کراتین خیلیییی مضره برا تخمک

انشالله با هم باردار بشیم. من دو هفتست شروع کردم

برا شوهراتون

ویتامین سی و یونیکینول و امگا ۳ و ویتامین دی و ای مثل شما بخورن . اونا قرص سلنیوم هم روزی یکی بخورن و یه مولتی ویتامین

فست و فود و شکر و پلاستیک هم کلا حذف. دمپایه پلاستیکی پا نکنید

همسرتون لباس زیر سایز بزرگ بپوشن گشاااد و هر سری میرن دستشویی ب ی ض ه  هارو با اب سرد بشورن و بعد خشک کنن.  از حمام اداغ و کلا دما در محل مذکور به شدت خودداری بشه. اسپرم به شدت به دما حساسه. بعد از زمان تخمک گذاری تا پریود شما رابطه رو قطع نکنید وگرنه DNA اسپرم ها اسیب میبینه باید هر چند روز یه بار تخلیه بشن. 

برای‌منم دعا کنید . تو ماه سوم اقدامم🙏