2777
2789
عنوان

بی بی چک منفی روز ۱۵ آمپول اچ سی جی

6581 بازدید | 23 پست

امروز ۱۶ روز از تزریق آمپول اچ سی جی میگذره 

دیروز بی بی چک گذاشتم منفی شد 

یعنی دیگه امیدوار نباشم؟

خدایا حال دلم را تکانی بده هم میبینی هم میدانی هم میتوانی 🌹🌹🌹

منم ماه پیش امپولو زده بودم دقیقا ۱۶ روز بعد امپول پریود شدم🥺

چهارمین کاربریمه خدابعضیا رو افرید که تو نی نی سایت بقیه رو بترکونن خداقوت پیغمبرای سایت😐🤌 باشه خداجون تسلیم نه من لیاقت بچه دار شدن دارم نه آمادگیشو بیخیال شو ازینکه ۳سال التماست کردم🥲اون موقع عقل تو سرم نبود.مرسی خداجون...حضرت معصومه عاشقانه دوست دارم بانوی بزرگ  

منم ماه پیش امپولو زده بودم دقیقا ۱۶ روز بعد امپول پریود شدم🥺

خیلی حس بدیه از الان ماتم گرفتم😭

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی حس بدیه از الان ماتم گرفتم😭

درکت میکنم گلم..

مشکلت چیه؟؟

منک تنبلی شدید دارم و تحرک کم اسپرم شوهرم۰

چهارمین کاربریمه خدابعضیا رو افرید که تو نی نی سایت بقیه رو بترکونن خداقوت پیغمبرای سایت😐🤌 باشه خداجون تسلیم نه من لیاقت بچه دار شدن دارم نه آمادگیشو بیخیال شو ازینکه ۳سال التماست کردم🥲اون موقع عقل تو سرم نبود.مرسی خداجون...حضرت معصومه عاشقانه دوست دارم بانوی بزرگ  

درکت میکنم گلم.. مشکلت چیه؟؟ منک تنبلی شدید دارم و تحرک کم اسپرم شوهرم۰

هیچ مشکلی نداریم و نزدیک یه ساله اقدامیم حتی شوهرمم آزمایش اسپرم داده 

نمیدونم چرا نمیشه  

منم ۲۰ روز گذشته از آمپولم  و منتظرم موعدم بشه ولی گاهی دل درد پریودی دارم نا امیدم😭

بی بی نزدی؟

نه فعلا میگم زوده😢😅

زود نیست ها چون معمولا ۱۴ روز بعد آمپول نشون میده تا الان پریود نشدی انشالله بارداری

هیچ مشکلی نداریم و نزدیک یه ساله اقدامیم حتی شوهرمم آزمایش اسپرم داده  نمیدونم چرا نمیشه  ...

باز خوبه مشکلی ندارین...خودتو بزن ب بیخیالی انشالله ک نتیجه میده..منه بدبخت ک اصن بدون دارو فولی ندارم چی؟🥺 این از من اونم از شوهر بدبختم...منک جز با معجزه باردار نمیشم حتی💔

باز خوبه مشکلی ندارین...خودتو بزن ب بیخیالی انشالله ک نتیجه میده..منه بدبخت ک اصن بدون دارو فولی ندا ...

چه فایده وقتی نتیجه نمیده🥺

خدا بزرگه شاید روزی واسه ماهم خواست

زود نیست ها چون معمولا ۱۴ روز بعد آمپول نشون میده تا الان پریود نشدی انشالله بارداری

خدا از دهنت بشنوه گلم انشالله😢😍

توهم عجله نکن بذار دو سه روز بگذره یکی هم کلا بیخیال شو چند روز