2777
2789

یعنی مثلا وقتی از آشناهام میفهمیدم مریضن یا کلا تو شرایط بدی هستن خیلی ناراحت میشدم و عمیقا احساس میکردم قلبم فشرده میشه ولی الان که خبر میدن از نزدیکترین هامون حتی همینجوری خنثی میمونم یعنی هیچ احساسی بهم دست نمیده کلی زور میزنم رحمم بیاد نمیاد چون اصولا آدم فوق احساساتی بودم که با تلویزیونم گریه میکرد....عجیبه برام...

بدترین گناهی که میتونی مرتکب بشی اینه که انقدر ساده باشی تا بقیه بتونن ازت سو استفاده بکنند!♡♡ نقطه مقابلعشق ،نفرت نیست ! ترک کردنه...

قلبم از دلتنگی داره میمیرهههه 😔

تو تاپیک من،حق نداری حرف غیر مربوط بزنی،درخواست گزارش و دعا کنی،درخواستی داری خودت تاپیک بزن تا مورد عنایت قرار نگیری🪐                                                             اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقت نباید امیدت و از دست بدی، توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیلِ بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»اینو یاد بگیر که تو با توهین نمیتونی اعتقاد کسی رو عوض کنی پس احترام خودت رو نگه دار😇

میایی تاپیک اخرم دعام کنی

تو تاپیک من،حق نداری حرف غیر مربوط بزنی،درخواست گزارش و دعا کنی،درخواستی داری خودت تاپیک بزن تا مورد عنایت قرار نگیری🪐                                                             اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقت نباید امیدت و از دست بدی، توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیلِ بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»اینو یاد بگیر که تو با توهین نمیتونی اعتقاد کسی رو عوض کنی پس احترام خودت رو نگه دار😇

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قلبم از دلتنگی داره میمیرهههه 😔

چرا عزیزم؟

بدترین گناهی که میتونی مرتکب بشی اینه که انقدر ساده باشی تا بقیه بتونن ازت سو استفاده بکنند!♡♡ نقطه مقابلعشق ،نفرت نیست ! ترک کردنه...

دعا کنین ی بار دیگ حضرت فاطمه معجزشو نشونم بده و ببخشدم

دعا میکنی بش برسم؟ خیلی سختی کشیدم بخاطرش..یه صلوات برام بفرس  امام حسین تورو ب رقیه ات تا محرم حاجتمو بده دارم جون میدم😭😭😭دعا کن اگ ازدواج کرد هیچوقت اون روز منی نباشه تو این دنیا .چون مجبورم با خنده و شادی برم عروسیش نمیشه نرم ...خیلی بده دعام کن .خدایا امام زمان معجزه کنین برام😓.امام رضااااا تورو ب خدا کمکم کن دست تو دستش بیام حرمت.خدایا توروخدا. شهادت امام رضا مینویسم اینجا امید‌ارم سال دیگ اینموقع تو خونمون باشیم بهش رسیده باشم در حال درست کردن نذری، یا امام رضا تورو ب جوادت 🥺🥺 دعام کنین توروخدا فقط اینجوری ب خدا بگین ک خدا منو عشقمو قسمت هم کنه. دیگ توان ندارم 

میایی تاپیک اخرم دعام کنی

اومدم

دعا کنین ی بار دیگ حضرت فاطمه معجزشو نشونم بده و ببخشدم

🤲🙂

من از همون اول خنثی بودم

خب یجوری نیست اخه؟من خودم احساس میکنم چه ادم سنگدل و ی رحمی هستم ...😅

آره من، اینقدرخونوادمو دوست داشتم که از خودم میزدم و در حد توانم هر کاری از دستم میومد برا اونا میکردم، آخرشم دیدم محبتشون برا یکی دیگه اس 

خواهرم عمل کرد حتی نمیتونست سرشو بچرخونه حتی رغبت نکردم یه لیوان آب دستش بدم، مادرم دیگه حتی کارش به بیمارستانم بکشه عین خیالم نیست منی که مثل فرفره دورش میچرخیدم 

کاش حداقل یه دلیل میاوردن که چرا این همه منو ندید گرفتن 

من نمیدونم چرا به هر کی میگم الهی یکی لنگه خودت بیفته وسط زندگیت بهش برمیخوره ☹️☹️☹️ یعنی خودشونم میدونن شخصیتشون  در حد نفرینه😆 ولی ای کاش خودم یکی مثل خودم بیاد تو زندگیم ، شبانه روز دعا میکنم ، شما هم که داری میخونی دعا کن 🤗
آره من، اینقدرخونوادمو دوست داشتم که از خودم میزدم و در حد توانم هر کاری از دستم میومد برا اونا میکر ...

نمیدونم چی بگم واقعا...فقط دعا میکنم یه روزی رابطتون درست بشه و اونام متوجه اشتباهشون بشن هرچند دیر....💔

نمیدونم چی بگم واقعا...فقط دعا میکنم یه روزی رابطتون درست بشه و اونام متوجه اشتباهشون بشن هرچند دیر. ...

❤❤❤❤❤ شاید با مردنم درست بشه و به خودشون بیان ولی تا زنده ام نه 

من نمیدونم چرا به هر کی میگم الهی یکی لنگه خودت بیفته وسط زندگیت بهش برمیخوره ☹️☹️☹️ یعنی خودشونم میدونن شخصیتشون  در حد نفرینه😆 ولی ای کاش خودم یکی مثل خودم بیاد تو زندگیم ، شبانه روز دعا میکنم ، شما هم که داری میخونی دعا کن 🤗
نه موه بقیه دلشون برای ما میسوزه ک ما عین احمقا هی دلسوز دیگران باشیم

درسته همه دلسوز ما نیستن ولی من خودم الان احساس بیگانگی میکنم با خودم چون مامانم یه اخلاقی داره که میگه واسه حتی دشمنتم دلسوز باش و کمکش کن اینم تو سر من فرو رفته....🤦‍♀️انگار که میگه یکی زد تو سرت تو نزن تو سرش ببین مشکلش کجا بوده که اینجوری شده...کلا افکار عجیبی داره