2777
2789
عنوان

🚫بچه ها نظر بدید. مخصوصا شاغل ها

169 بازدید | 16 پست

از بین این مشاغل فکر میکنید کدومش بهتر میگیره و درامدش بیشتره؟

۱. یه آنلاین شاپ که لباسای عمده بگیرن و با دست گلدوزی و جواهردوزی کنن و بفروشن. در کنارش آموزش هم بدن. همچنین سنجاق سینه و دیوار کوب و گیر مو و... اکسسوری های جواهردوزی شده بفروشن. کم کم آیتم های بیشتری هم اضافه کنن.

۲. تدریس زبان انگلیسی. چه حضوری و چه آنلاین.

۳. انجام کار تزریقات توی مطب یا درمانگاه.

۴. سرویس مدارس

اگه چیزی هم شما سراغ دارید بگید لطفا

نظرتون مهمه❤🙏🏻

آخرش قشنگه...اگه الان قشنگ نیست یعنی آخرش نیست.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انلاین شاپ نزن تو همین چند ماه اخیر چندتا از دوستای من زدند و جمع کردن. با کلی ضرر،تزریقاتم فکر نکنم ...

اخه تدریس زبان هم کلللی طول میکشه که پیجم بالا بیاد با توجه به اینهمه پیجای قوی که هست.

حضوری هم هرچی رفتم گفتن مدرس نمیخوایم

اخه تدریس زبان هم کلللی طول میکشه که پیجم بالا بیاد با توجه به اینهمه پیجای قوی که هست. حضوری هم هر ...

عزیزم وقتی طول میکشه پیجت بالا بیاد خب انلاین شاپ هم بزنی همین مشکل پیش میاد

اولی زمان‌بره و معلوم‌نیس بگیره یا نه من ی آنلاین شاپ دارم پیرمو درآورده از اسفند پیج زدم هنوز کسی ...

به مغازه ها میفروشی؟

آره

ببخشید خیلی پرسیدم

هزینه ای که میخوای رو ازشون میگیری و دیگه نمیدونی خودش چند میفروشه؟؟ یا اینکه یه قیمت واسه فروش تعیین میکنی و یه درصدی خودت بهش میدی؟

ببخشید خیلی پرسیدم هزینه ای که میخوای رو ازشون میگیری و دیگه نمیدونی خودش چند میفروشه؟؟ یا اینکه یه ...

ن من خودم میرم بازاریابی علاوه براینکه میزارم پیش ی خانم معتمد

ی قیمتی میزارم ک هم‌من سودمو ببرم‌اون مغازه دار سود جزئی ای ببره مثلا ۱۳۰ میشه‌کارم ۱۱۰ میگم ک ۲۰ت اون ببره

قیمتاشم میدونم چقدر میگه واسه همین جوری میگم ک اونم سود کنه