2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

زمان مدرسه دبستانی بودم میگفتن تو دسشویی مدرسه یکی هست اسمس مریم خونیه😂 من مث سگ ازش میترسیدم&nbs ...

وای تو مدرسه ماهم یکی از دستشویی ها درش قفل بود میگفتن اونجا جن هست😂

فقط 3 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

هعی خدا                             

خواهرزاده مو با صدا سگ ک از نت دانلود کردیم :/     البته فقط ی بار .. خدا ببخشم

عه چه جالب بچه منم باباش با همین روش میترسونه ولی من دلم براش کباب میشه میگم نکن گناه داره ولی دیگه تو ذهنش مونده از دست این باباها

کوچک بودم یه سید بود ضایعات میخرید یه گونی رو گاریش داشت بهش میگفتن سید گونی بچه رو میترسوندن میگفتن تو گونی می اندازه میبره بچه ها تا میدینش فرار میکردن

من مسلمانم و شیعه و به همه ادیان احترام میگذارمشهید برای من یعنی امام حسین که در برابر ظلم قیام کردشهید یعنی حر که نگفت مامورم و معذور جانب حق رو گرفت و جاودانه شد====================اونایی که همه چی براشون گل و بلبله شاعر میگه*تو کز محنت دیگران بی غمی نشاید نامت نهند ادمی*

با پلیس میتدسونم مثلا غذاتو اگه نخوری پلیس بهت جایزه نمیده یا پلیس میبرتت

گاهی وقتام بخواد تنهایی بره کوچه مجبورم بگم سگه اومد یا اقا دزده اومد😑😑از قصه شنگول منگولم میترسه چون گرگ داره

تا خُــدا بنده نوازاست، به خـَلقش چِ نیاز...√❤بچه‌هام‌ همه دنیام خدایا شکرت بابت داشتنشون❤
عه چه جالب بچه منم باباش با همین روش میترسونه ولی من دلم براش کباب میشه میگم نکن گناه داره ولی دیگه ...

آخی عزیزم بچه ترسو بار میاد با شوهرت در اینباره حتما حرف بزن

اللهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم