2777
2789
عنوان

اقدام به بارداری

270 بازدید | 28 پست

سلام به تمام مادران سرزمینم

من یه مادر دلشکسته ام که بهمن پسرم به دنیا امد و فروردین پر کشید قسمت نشد سیر بغلش کنم

دیگه طاقت نبودنشو ندارم این ماه میخوام اقدام کنم هرکی می تونه و واقعا ارتباط قلبی پاکی با خدا داره دستشو برام به سمت خدا بگیره و دعام کنه خیلی احتیاج دارم 

ان شاءالله به حق شهید امشب و پسرشون به زودی دامنت با یه بچه سالم و صالح پر بشه.

در غدیر گفتند زنها هم بیایند بیعت کنند. این یعنی خیلی قبل تر از آن که فمینیست ها بخواهند منت #حق_رأی و مشارکت سیاسی را بر سر ما بگذارند، به ما گفتند یک پای حیات سیاسی اسلام زن ها هستند. پیام غدیر تنظیم کردن زندگی با ولایت است. پیام غدیر هماهنگ کردن زندگی با نیازهای حکومت و جامعه است. باید پرسید زن های کوفه و شام کجا کم گذاشتند که ولی خدا به مسلخ  رفت؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام عزيز دلم

خيلى ناراحت شدم

خدا به قلبت آرامش بده

من باردارم شايد دعام در حقت بگيره

٥٠ صلوات برات ميفرستم

ان شاءالله خيلى زود دوباره مادر ميشى

من كه قلبم واسه تو ميزنه هر دم تو دليه من♥️ كارشناس ارشد آموزش زبان انگليسى هستم جهت برگزارى كلاس هاى زبان به صورت خصوصى در خدمتم🥰

الع عزیزم خدا بزرگه خدا انشالله دوباره بهت نی نی بده

ما به فامیل داریم ایشون یه دختر نوزاد رو تو ۵ ماهگی از دست داده بود مادره ۱ سال افسرده شد گریه و‌..

خدا بعد چند سال بهش دو تا دختر داد اونم دو قلو 

❤🥰😅🥰🥰🥰🥰🥰

عزیزم ایشالا به زودی زود باردار میشی😔😍دور قلب شکستت بگردم خدا بهت صبربده

ایشالا باردار میشی و صحیح و سالم نی نیتو بغل میگیری❤️ 

یه دکتر خوبم حتما پیداکن که مثل من وسط بارداریت به مشکل برنخوری😔

ضربه اخرو وقتي خوردم كه هر كي بعد از منم عروسي كرده بود حامله شدهه و منننن هنوز نه

نه تروخدا اینجوری نگو😭زنداداش منم همش اینجوری میگه من الان باردارم و دلم نمیاد بهش بگم😔بهش فکر که میکنم میگم کاش باردارنمیشدم،همش دارم دعامیکنم وقتی فهمید بارداریمو خودشم باردار باشه 

کیا 37 سالشونه و الان باردارن؟  میخوام اقدام کنم ولی نگران سنمم؟

سلام عزیزم خوبین؟منم مثل شما یه مادر درد کشیدم .خدا به جفتمون صبر بده .ظاهرا از نظر سنی هم نزدیک به هم هستیم.من سال 1400 پسرمو از دست دادم و ازون زمان دیگه باردار نشدم شما اقدام کردین؟

سلام عزیزم خوبین؟منم مثل شما یه مادر درد کشیدم .خدا به جفتمون صبر بده .ظاهرا از نظر سنی هم نزدیک به ...

سلام عزیزم الهی بمیرم برای دلت 

منم هنوز نتونستم اقدام کنم

استرس باعث شده درگیر تنبلی تخمدان بشم قراره این ماه دارو بخورم منتظر پریدی ام 

این ماه میشه 11 ماه که از زایمان میگذره 

شما خودتون نخواستین دیگه باردار بشین؟