2777
2789
عنوان

تو زندگی زناشویی دلتون شاده؟

| مشاهده متن کامل بحث + 511 بازدید | 39 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شرابطم الان خیلی بهتره وقتی متاهل بودم خیلی ادیت شدم چندین بار مشاوره رفتم همه گفتن جدا شو منم جدا ش ...

آفرین .... برای خودت ارزش قائل شدی... خدارو چه دیدی، شاید اون که لیاقتتو داشته باشه به زودی سر راهت قرار بگیره. بچه هم داری؟

میشه برای سالم به دنیا اومدن نینیم یه صلوات بفرستید ؟🙏❤️❤️❤️ خدایا جز تو کسی رو ندارم 🤲🏻
مگه چطوری بود اون ک همه میگفتن جداشو

مشکل داشت دست بزن داشت خود زنی میکرد چاقوکشی میکرد خساست بی اخلاق بی عرضه خود شیفته اهل خیانت بود بد دهن بود 

گاهی ما را بازنده می‌دانند؛آنان که حتی یکبار همبازی سرنوشت ما نبوده اند ...!

تو نی نی سایت همه طلاق گرفتن و مشکل دارن با شوهراشون

ولی واقعیت چرا اینجوری نیست؟؟😕

همیشه سعی کنید خودتون باشید،و اگه اینی که الان هستید خودتونید سعی کنید خودتون نباشید!!🌚🌱
آفرین .... برای خودت ارزش قائل شدی... خدارو چه دیدی، شاید اون که لیاقتتو داشته باشه به زودی سر راهت ...

اره یکی دارم با خودمه 

نظراتونو میخونم خیلی از ازدواج میترسم ینی واقعا اگ ادم درستتو پیدا نکنی همینطوری میشه؟ 

تاحالا شده یکیو انقد دوست داشته باشی که بابت اسیب هایی که بهت زده درکش کنی...؟
منم داغونم .... همسر من یک ساله وحشتناک اذیت میکنه.  ۱۰ ساله ازدواج کردم، ولی این یک سال اخیر ...

شوهر من نزدیک یه ساله خیانت میکنه... دقیقا از وقتی بچه دومم به دنیا اومد ... دو تا بچه کوچیک دارم، از جدایی میترسم چون میگه به هیچ عنوان بچه هارو بهت نمیدم ...

میشه برای سالم به دنیا اومدن نینیم یه صلوات بفرستید ؟🙏❤️❤️❤️ خدایا جز تو کسی رو ندارم 🤲🏻
این که منم باشم میگم جدا شود چه برسه به مشاور. خوب کردی

جالبش اینه یه محل رو خوب بودن اینا قسم میخورن چون ظاهر خوبی واسه همه درست کردن 

اره یکی دارم با خودمه 

بچه بعد از طلاق خیلی آسیب میبینه؟ من خیلی به طلاق فکر میکنم ... الان بچه ی شما پدرشو مرتب میبینه؟ چند سالشه؟

نظراتونو میخونم خیلی از ازدواج میترسم ینی واقعا اگ ادم درستتو پیدا نکنی همینطوری میشه؟ 

رو انتخابت دقت کن خیلیا ظاهر سازی میکنن قبل ازدواج حتما مشاور برو حتی تست روانشناسی بدین