2777
2789
عنوان

دخترا مجردا بیاین ببینم نظرتون چیه

| مشاهده متن کامل بحث + 177 بازدید | 19 پست
، 😅😂😂به شخصیت و میزان علاقه اش بستگی داره  مثلا من با یکی 1 ساله تو مرحله آشناییم ولی کز خا ...

بیچاره راس میگه هرکس بیاد جلو من بیشتر از سه ماه به آشنایی اختصاص نمیدم😂تحمل ندارم 

بیچاره راس میگه هرکس بیاد جلو من بیشتر از سه ماه به آشنایی اختصاص نمیدم😂تحمل ندارم 

😅😅😅من اصلا قصد ندارم فعلا سر همونه هر دفعه میپیچونمشون و خودشون هم میگن 😂😂😂

خوبه شناخت کامل دستت اومدحله

خدایا تو بساز توبسازی قشنگه...!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب فعلا کمی زوده بعد از ۲۵ به فکر ازدواج باش  و اگه قصد ازدواج داری هیچ پسری نمیاد تو اینستا ا ...

نه اتفاقا به نظرم این مدلی هم خوبه آدم بیشتر آشنا میشه ولی میترسم اون هدفش ازدواج نباشه خوشم نمیاد بی هدف با یکی چت کنم اره عزیزم راس میگی اجتماع بهتر هستش برا آشنایی و ازدواج 

نه اتفاقا به نظرم این مدلی هم خوبه آدم بیشتر آشنا میشه ولی میترسم اون هدفش ازدواج نباشه خوشم نمیاد ب ...

من نمی‌گم بده یا خوب 

دقیقا حرفم چیزیه که خودت گفتی میگم پسرایی که تو اینستا میان برا آشنایی به ازدواج ختم نمیشن اکثرا یه مشت بیکارن مگه اینکه از اون دخترایی باشی که بلد باشه 

کلا ریپلای نمی‌خونم و جواب نمیدم چون حوصله بحث ندارم و نظرم رو به استارتر گفتم نه شما 

من نمی‌گم بده یا خوب  دقیقا حرفم چیزیه که خودت گفتی میگم پسرایی که تو اینستا میان برا آشنایی ب ...

که من بلد نیستم،اره اکثرا همینطوری برا گذروندن وقت میان فعلا دانشجوام برگردم شهر خودمون باید بیشتر برم اجتماع😁