2777
2789

من چند روز پیش برای ثبت نام رفتم یه باشگاه 

گفت ۳ الی ۴ کیلو باید وزن اضافه کنم و کلا یه برنامه ی تمرینی و یه برنامه غذایی هم داد با اسم چند تا مکمل 

بچه ها خیلییییی گرونه برنامه غذاییش 

مثلا هفته ای دو کیلو گوشت سینه 

دو کیلو فیله ی ماهی در هفته 

یک کیلو گوشت قرمز 

خب اینجوری که نمیشه میخوام برم بهش بگم اصلاح کنه برنامه رو 

شما واقعا میرید باشگاه چنین برنامه ی غذایی ای دارید ؟!!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نبابا میرم برا سلامتی.......................به منم گفت 7تا سفیده بخور بعد باشگاه...............میرفتم شونه شونه تخم مرغ میگرفتم...................حالم بد شد معدم بهم ریخت......دیگه نخوردم

دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......

کلا بدنسازی اگر حرفه ای بخوای تمرین کنی و تغذیه ی درست داشته باشی همینه .. به مستندکار میکردم با قویترین مردان ایران .. سالها پیش .. حوالی ۸۵_۸۶  .. میگفتن تغذیه امون ماهیانه چیزی حدود ۳_۵ تومان هست .. که اون زمان خیلی پول بود . 

شما میتونی سفیده ی تخم مرغ رو هم به وعده ی غذاییت اضافه کنی . هدف بالا بردن دریافت پروتیین برای ساخت عضله هست.

اگه میخوای نتیجه بگیری بلید همینقد پروتئین داشته باشی تو برنامت

بدنسازی و ورزش اصولی کلا پر هزینس تغذیش

من  مصی ام، ۲۵ ساله،  یک عدد نومزد(همسر)دارم که بعد از کلییی سختی بهم رسیدیم(همون جمله کلیشه ای) 😅🤷🏻‍♀️ ناقص بودن ضعف ما نیست طبیعت ماست 🤍🌱🦋 سعی میکنم انسان بهتری نسبت به گذشته ی خودم باشم 🌱🦋 نماد من 🦋 اس،  به منظور رشد و تغییر مثبت.  علاقه مند به مطالعه هستم📚 هیچ انسانی کامل نیست خودت رو بپذیر با تمام نقص هایت 💎 زندگیم ازونجایی شروع شد که درک کردم من یه انسان متوسطم هوش متوسط، زیبایی متوسط، پول متوسط و..سعی کردم با همین متوسط بودن بهترین نسخه از خودم باشم 🌱🤍    به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود ❤هرکسی از ظن خود شد یار من 🤍 farfalla🦋

کلا بدنسازی اگر حرفه ای بخوای تمرین کنی و تغذیه ی درست داشته باشی همینه .. به مستندکار میکردم با قوی ...

سه شونه تخم مرغ میشه اینطور 😐

بعد من حرفه ای نمیخوام فقط میخوام بدنم فرم بگیره 

ااینا حتمی نیستا😐اون اثمده کار خودشو راحت کرده

عزیزم این چیزایی ک گفته سرشار از پروتئین هست

و برای حجم گیری، و عضله سازی درست ک بدن خوش فرم داشته باشی

باید همینارو بخوری

من  مصی ام، ۲۵ ساله،  یک عدد نومزد(همسر)دارم که بعد از کلییی سختی بهم رسیدیم(همون جمله کلیشه ای) 😅🤷🏻‍♀️ ناقص بودن ضعف ما نیست طبیعت ماست 🤍🌱🦋 سعی میکنم انسان بهتری نسبت به گذشته ی خودم باشم 🌱🦋 نماد من 🦋 اس،  به منظور رشد و تغییر مثبت.  علاقه مند به مطالعه هستم📚 هیچ انسانی کامل نیست خودت رو بپذیر با تمام نقص هایت 💎 زندگیم ازونجایی شروع شد که درک کردم من یه انسان متوسطم هوش متوسط، زیبایی متوسط، پول متوسط و..سعی کردم با همین متوسط بودن بهترین نسخه از خودم باشم 🌱🤍    به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود ❤هرکسی از ظن خود شد یار من 🤍 farfalla🦋

سه شونه تخم مرغ میشه اینطور 😐 بعد من حرفه ای نمیخوام فقط میخوام بدنم فرم بگیره 

برای همون فرم به اینا احتیاجه 

سه شونه تخم مرغ میشه اینطور 😐 بعد من حرفه ای نمیخوام فقط میخوام بدنم فرم بگیره 

برای فرم گرفتن به پروتیین نیاز داری . 

بله تعداد زیادی تخم مرغ میشه . 

سفیده ی بسته بندی شده و آماده هم هست . میتونی از هایپرها یا مارکت ها تهیه کنی . 

عزیزم این چیزایی ک گفته سرشار از پروتئین هست و برای حجم گیری، و عضله سازی درست ک بدن خوش فرم داشته ...

درسته ولی خب گرونه با هزینه کمترم میتونه پروتئین و کالری جذب کنه

الان حبوبات سرشار از پروتئین هست

یا میتونه شیر موز غلیظ بخوزه

خرما بعداز غذاهاش 

هزارتا چیز دیگ هست

درسته ولی خب گرونه با هزینه کمترم میتونه پروتئین و کالری جذب کنه الان حبوبات سرشار از پروتئین هست ...

خرما و موز پروتئین نداره 

شیر هم هر لیوان نهایت پنج گرمه پروتئینش 

پروتئین گیاهی با حیوانی فرق داره

بدن ما حیوانی و بهتر و بیشتر جذب میکنه و بیشتر هم بهش احتیاج داره