همه اينا رو تعريف كردم كه برسم به اين نقطه
بچه ها تو اين ٢ماه خونه ي من هر لحظه آماده ي مهمونه
تميزي حموم..
از حموم كه ميايد بعد از خشك كردن موهاتون و لباس پوشيدن بريد تو حموم و با دستمال شيرآلات و آينه و دستگيره رو پاك كنيد
٢دقيقه وقت ميبره و ديگه خبري از رسوب بستن و سابيدن و استفاده از شوينده ي خاصي نيست..
تميزي دستشويي..
من هر شب موقع مسواك زدن با همون آب خالي دستشويي رو آب ميگيرمو با اسكاج مخصوص روشويي رو ميشورم و با دستمال نم دار آينه و شير آلات رو دستمال ميكشم.. واقعا دستشويي هميشه تميزه ولي نياز شه با سيف ميشورمش هفته اي ١،٢بار
بچه ها چون مدام اين كار انجام ميشه اصلا تايمي نميبره..روتين شبا شايد ٣دقيقه زمان ببره
آشپزخونه..
زمان آشپزي هرچي برميدارين به محض تموم شدن كارتون باهاش بذارينش سرجاش.. هر ظرفي كه كثيف ميشه همون ثانيه بشوريد
من قبل از خوردن غذا ظرفاي شسته شده رو ميذارم جاش كه همه جا مرتب بلشه بعد از غذا خوردن همون لحظه ظرفا رو بشوريد و گازو و هود و پاك كنيد
اگر بعد از هر وعده غذا پختن گازو پاك كنيد ١دقيقه وقتتون و ميگيره و هميشه تميزه..من بعدش هم اپن رو دستمال ميكشم و تميز ميكنم(ما رو اپن غذا ميخوريم) صندلي غذاي دخترمو تميز ميكنم،يخچال و لك افتاده باشه دستمال ميكشم و بعد ظرفا رو كه تقريبا خشك شدن بعد از دستمال كشيدن ميذارم سر جاشون(تمام اين كارا نهايتا ١٠دقيقه زمان ميبره)
من بعضي وقتا وسط غذا خوردن دخترم غرغرو شروع ميكنه
واسه همين همون موقع كه غذا رو ميكشم واسه فرداي همسرم و خودم هم ميكشم قابلمه ها رو ميشورم كه اگر وسط غذا مجبور شدم برم لااقل يه قسمتي از ظرفا شسته شده باشه..
چند روز يه بار شروع ميكنم كابينتا رو باز ميكنم اگر يه ذره بهم ريخته شده باشه سريع مرتب ميكنم يا زير كابينتي كجو كوله شده باشه صاف ميكنم
چون مدام اين كار انجام ميشه اصلا بهم نميريزه هميشه مرتبه مرتبه😍
اگر ببينم يكي از طبقه هاي يخچال لك شده يا كثيفه در اولين فرصت درش ميارم ميشورم و ميذارم سر جاش.. دسته ي كابينت و ماشين ها و يخچالم تا كوچكترين لكي بيفته تميز ميكنم..
بچه ها تمام اين كارايي كه ميگم شديدا كوتاهه اصلا وقتمو نميگيره..
مثلا خود كابينتا رو اگر بخوام پاك كنم شايد ٢٠دقيقه طول بكشه كه طولاني ترين كار آشپزخونست.و زماني كه دخترم خوابه انجام ميدم