2777
2789
عنوان

همینجوری + عکس📸😌

| مشاهده متن کامل بحث + 3835 بازدید | 153 پست
با توجه به شناختی که ازت دارم شخصیتت هم به زیبایی چهرته ❤️

ممنون عزیز دلم 

فداتشم ک♥️

///موهیتا راست میگف اهواز شهر عاشقیه شهر دیوونگیه ❤ خدایا شکرت بابت همه چی♥💫///

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فداتشم مدتیه با فرفری هام صلح کردم و صافشون نمیکنم😍

خیلی قشنگه که من عاشق همچین موهاییم 

موهای خودمم فره وقتی از حموم درمیان دقیقا مثل موهای خودته ولی فقط کافیه موهامو شونه بزنم فر هاش باز میشه و ده برابر پف می‌کنه 

شما چجوری ها رو آنقدر قشنگ حفظ کردی؟

نامه ی دختر ۵ ساله م به من و شوهرم🥹 فقط نوشته هاش نیاز به آینه هم داره برعکس نوشتنم هنر میخوادااا ...

عی جاااان

چ خوب برعکس نوشته😂

من قبلا دیده بودمت خیلی

و یادمه صحبت هم میکردیم 

دورانی که فریماه هم تو سایت بود🥹 چقد جاش خالیه

فریماه، آناتا❤

من  مصی ام، ۲۵ ساله،  یک عدد نومزد(همسر)دارم که بعد از کلییی سختی بهم رسیدیم(همون جمله کلیشه ای) 😅🤷🏻‍♀️ ناقص بودن ضعف ما نیست طبیعت ماست 🤍🌱🦋 سعی میکنم انسان بهتری نسبت به گذشته ی خودم باشم 🌱🦋 نماد من 🦋 اس،  به منظور رشد و تغییر مثبت.  علاقه مند به مطالعه هستم📚 هیچ انسانی کامل نیست خودت رو بپذیر با تمام نقص هایت 💎 زندگیم ازونجایی شروع شد که درک کردم من یه انسان متوسطم هوش متوسط، زیبایی متوسط، پول متوسط و..سعی کردم با همین متوسط بودن بهترین نسخه از خودم باشم 🌱🤍    به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود ❤هرکسی از ظن خود شد یار من 🤍 farfalla🦋

خیلی قشنگه که من عاشق همچین موهاییم  موهای خودمم فره وقتی از حموم درمیان دقیقا مثل موهای خودته ...

ببین عزیزم 

از حموم ک میای تا نم داره اروم موهاتو شونه کن

بعد من کرم مو فر پنتن میزنم که وزی موهام گرفته بشه و حالتش بمونه 

بعد موهامو اسکرانچ میکنم 

دیگه میذارم موهام خشک بشه و موی فر رو وقتی خشکه نباید شونه کنی

من یروز درمیون میرم حموم و همون موقع هم شونه میکنم

نامه ی دختر ۵ ساله م به من و شوهرم🥹 فقط نوشته هاش نیاز به آینه هم داره برعکس نوشتنم هنر میخوادااا ...

پسر خواهر منم همش برعکس می‌نوشت😂😂

خدایا شکرت🙏🏻                                                              قسم به روشنایی . و قسم به شب چون آرام گیرد . پروردگارت تو را رها نکرده و با تو دشمنی نمیکند(الضحی)