2777
2789
عنوان

مواظب بچه هاتون باشین بی خیال نباشین.غمگینه تاپیک

| مشاهده متن کامل بحث + 607 بازدید | 35 پست
باباشم یادش میره میرن میخابن صبح که پا میشن تا دختره تو ماشینه ومیمیره تو بغل مادرش

از عروسی برگشتن رفتن پی عشق و حال خودشون. خاک بر سر جفتشون با اون خوابیدنشون.

🌹🌷⚘اللهُ لاَ إِلَهَ إِلاَّ هُوَ الْحَیُّ الْقَیُّومُ
هدفم فقط،اطلاع رسانی بود که مواظب باشین حادثه ممکنه برای هر کسی اتفاق بیفته

این فقط،در صورتی،امکان داره که پدر و مادر چیزی،مصرف کرده باشند و از،حالت عادی خارج بودند وگرنه مگه آدم بچه رو اونم ۸ ساله فراموش میکنه؟

دائما یکسان نباشد حال دوران غم مخور  

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

از عروسی برگشتن رفتن پی عشق و حال خودشون. خاک بر سر جفتشون با اون خوابیدنشون.

مادرش میگه لباس عروس تن دخترش در اورده بودن نمیدونم چجور انداختن روتخت لامپم خاموش بوده فکر میکنه باباش اورده گذاشته تو تخت دکمه کولرو میزنه ومیره بخابه

خونشون آپارتمانِ؟! 

اگه آپارتمانِ بوده یعنی کس دیگه متوجه نشده؟! 

اگر توانستید به مگس ها بفهمانید که گل از زباله  بهتر است، می توانید به خائنین ممکلت بفهمانید کشور، از ثروت بهتر است...🙌

دروغه بجه ۸ساله در باز میکنه میره نهایت درم قفل باشه چندتا بوق میزنه دیگه بعدم الان هوا جوری نیست که از سرما یخ بزنی یا از گرما تلف بشی

یه روزایی دیدم که هیشکی توخوابشم ندید 😔😔نخند به روز  روزگارمن اشک منو هیشکی ندید 🥲🥲قشنگ نبود خاطره هام  حتی یه بار هم  دلم واسه گذشته هام  پر نکشید🥺🥺امشب که لایکم میکنی🙏🏻 امضام خوندی ودرکم میکنی♥ میخوام خدا برات بخواد هرچی میخواستی ونشد هرچی صلاحت بودو قسمتت نشد🌹🌹