2777
2789
عنوان

زندگی زناشوییم سرد شده چ کنم؟؟؟

548 بازدید | 29 پست

سلام بچه ها بیاید کمک بگید چیکار کنم زندگیم خوب و خوش باشه همش باهم دعوا داریم معلوم نیست چمه همش حرف از طلاق میزنم میدونم اشتباه باز میزنم تورو خدا بهم سیاست یاد بدید بگید چیکار کنم الکی گریه نکنم آدم کنه ای نباشم باهم خوشحال باشیم ایقد دعوا نکنیم؟؟

فقط مشاور

❌مرداسایت نیایدتوتاپیکم ریپ هم نزن ❌درخواست دوستی هم نده باتچکر🤗هیچ وقت کسی را بخاطر نژاد،چهره،پدرومادرش زادگاهش مسخره نکنید؛ چون انسان هیچ حق انتخابی درمورد انها ندارد♥️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اتیش روشن کن زندگی سیخ کن بزار روش 

مهم1.شما نمیتوانید صابون روی چشمانتان بریزید2.شما نمیتوانید موهایتان را بشمارید3.شما نمیتوانید از بینی خود نفس بکشید، زمانیکه زبانتان بیرون است.4.شما مورد سوم را انجام دادید! 5- ﺯﻣﺎﻧﯿﮑﻪ ﺍﻧﺠﺎﻡ ﺩﺍﺩﯾﺪ،ﻓﻬﻤﯿﺪﯾﺪ ﮐﻪ ﻣﯿﺘﻮﺍﻧﯿﺪ ﺍﻣﺎ‌ ﺷﺒﯿﻪ ﺑﻪ ﯾﮏ ﺣﯿﻮﺍﻥ ﺑﺎ ﻭﻓﺎ ﺷﺪﯾﺪ6- ﺍﻻﻥ ﻟﺒﺨﻨﺪ ﻣﯿﺰﻧﯿﺪ،ﺩﺭﺣﺎﻟﯿﮑﻪ ﺳﺮﮐﺎﺭ ﺭﻓﺘﻪ ﺍﯾﺪ7.کپی کنید و برای دیگران بفرستید و اﻧﺘﻘﺎﻡ ﺍﻻﻥ ﺭﺍ ﺑﮕﯿﺮﯾﺪ!سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سیا سیا سیا سیا سیا سیا سیاسیا سیا سیا ‌سیا سیا سیا سیا سیا سیا سیا سیا سیا سیا سیا سیا سیا8 -شما آنقدر تنبل هستيد كه اين 40 تا سيا رو نخوندين9 -شما آنقدر سهل انگارهستيد كه متوجه نشدید يكي از آن ها سينا ميباشد10 -شما آنقدر ساده هستيد كه رفتيد بالا و پيدا نكرديد11 -من شما را سر كار گذاشتم12 -داريد ميسوزيد13 -بي مزه هم خودتي!14 -از اينكه شما را سركار گذاشتم خوشحال باشيد!15 -الان نفهميديد كه خوشحال رو اشتباه نوشته بودم16 -بازم رفتيد چك كرديد ولي من بازم سركارتون گذاشت😂✌🏻اینو از دوست نی نی سایتی کپی کردم 🤣😐

هیچ زنی یهو  رد نمیده

حتما یچیزی بوده 

باید بگردی

تنهایی؛آدم پوچ می‌گیره، آدم غنی تحویل می‌ده.آدم ضعیف می‌گیره، آدم قوی تحویل می‌ده.ذهن بسته می‌گیره، ذهن باز تحویل می‌ده.آدم سطح می‌گیره، آدم خبره تحویل می‌ده.آدم‌ گم شده می‌گیره، آدم مصمم تحویل می‌ده.تنهایی، یه نوع دستگاه اپدیته. دستگاه آدم سازیه.آدم توی تنهایی راهشو پیدا می‌کنه و ساخته می‌شه.مهم نیست چند سالته، خوبه که تنهاییتو دوست داشته باشی.و اگه از تنهایی فراری هستی یا می‌ترسی. بدون به شدت قراره آسیب ببینی.-دیاکو.

نگاه ناز کن براش خواهرم (اخه اگه برا شوهرت ناز نکنی برا کی ناز کنی)

ببوسش 

دستاش ببوس 

ازش تشکر کن بابت زحماتش

قدر دانش باش

همیشه بد رقش کن 

جاخوابتون جدا نشه

ازش رابطه ج بخاه

وووو....

شاید اولش برات سخت باشه اینا ولی بعدش عادی میشه و جواب میگیری خواهرم 

موفق باشی

همسرم و گل دختر تو دلیم تمام دنیای من...😍💞تا ابد متعهد به قلب اقایM♥️گل دختریمو22بهمن1402بغل گرفتم😍✨
هیچ زنی یهو  رد نمیده حتما یچیزی بوده  باید بگردی

راستش چند وقت پیش مچش رو گرفتم ک ب یه دختری پیام داده بود البته چیزی ننوشته بودفقط نوشته بود عکس خودته ؟ بعد من ک فهمیدم ی غوغایی بپا کردم ک نگو اومد معذرت خواهی کرد قسم خورد ک هیچی نبوده و هیچوقت حاضر نیست بهم خیانت کنه و اینا ازم خواست باهاش آشتی کنم نکردم اون روز تا آشتی نکردم بیکار ننشست با وجود اینکه سرکار بود همش زنگم میزد دیه از اون موقع اینجور شدم 

نگاه ناز کن براش خواهرم (اخه اگه برا شوهرت ناز نکنی برا کی ناز کنی) ببوسش  دستاش ببوس  ...

کردم همیشه میکنم ولی نمیدونم چمع چرو اینجوری هستم اصن نمی‌تونیم سر ی مسئله ب توافق برسیم