2777
2789
عنوان

نگرانی خنده دارِ من 😂

154 بازدید | 16 پست

هم یجورایی خنده داره هم اگه دقت کنیم غم انگیزه .

من نگران اینم که لهجه ها و زبون های مختلف شهرامون از بین برن 

مثلا الان تو شهر ما که دیگه خیلی کم با بچه هاشون با لهجه محلی صحبت میکنن و بچه ها اصلا بلد نیستن 

فکر میکنم در آینده اصلا لهجه ای باقی نمیمونه خب حیفه همین لهجه های مختلف جزو قشنگیایه کشورمونه 

دیوانه و دلبسته اقبال خودت باش/سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش /یک لحظه نخور حسرت آن را که نداری/راضی به همین چندقلم مال خودت باش 

یک لهجه ای هست که من اصلا خوشم نمیاد ایران پر از لهجه های قشنگه ولی این یکی اصلا زیبایی نداره و وقتی بچه های کوچیک اونجوری حرف میزنن حالم بد میشه کاش کلا این لهجه از بین بره

.                                                                  
یک لهجه ای هست که من اصلا خوشم نمیاد ایران پر از لهجه های قشنگه ولی این یکی اصلا زیبایی نداره و وقتی ...

🤣🤣🤣 حالا لهجه مام بنظرم زیاد قشنگ نیست ولی خب لهجه های قشنگ زیاده 

شما کدوم لهجه رو میگی ؟

دیوانه و دلبسته اقبال خودت باش/سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش /یک لحظه نخور حسرت آن را که نداری/راضی به همین چندقلم مال خودت باش 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

🤣🤣🤣 حالا لهجه مام بنظرم زیاد قشنگ نیست ولی خب لهجه های قشنگ زیاده  شما کدوم لهجه رو میگی ؟

بگم خین و خین ریزی میشه   ولش کن

.                                                                  
بگم خین و خین ریزی میشه     ولش کن

عاقاااا کنجکاوم کردی 🤣 نکنه لهجه ماست؟؟؟ 

بگم خین و خین ریزی میشه     ولش کن

بگو الان دیگه کسی نیست. بعدم سلیقه ایه دیگه چرا ناراحت بشه کسی؟

منم دقیقا :(

نمیدونم چرا برای بعضیا براشون لهجه داشتن آپشن منفی محسوب میشه

من که عاشق گویش های و کلا فرهنگ های خاص اقوام هستم

اون روز داشتم یه ویدئو تماشا میکردم که گوینده‌اش لهجه‌ی یزدی داشت ، اینقدر اولاش از لهجش لذت میبردم که نمیفهمیدم چی میگه😅

همینطور گویش ها و لهجه های شمالی و کردی و ... هم خیلی دوس دارم😍 

رَهِ آسِمان دَرون است .... ☁️                                                   
منم دقیقا :( نمیدونم چرا برای بعضیا براشون لهجه داشتن آپشن منفی محسوب میشه من که عاشق گویش های و ک ...

آره واقعا حیفه از بین برن .ولی خب دیگه بچه کوچیکا خیلی کم با لهجه صحبت میکنن 

مشهدی که خیلی بامزه است 👏

آره فکر میکنم حالت طنز داره مثلا تو یه نشست جدی مشهدی صحبت کنن فکر کنم همه خندشون بگیره 😂

آره واقعا حیفه از بین برن .ولی خب دیگه بچه کوچیکا خیلی کم با لهجه صحبت میکنن 

بله و صد حیف...

این گویش ها هم مثل آثار باستانی نشون دهنده تاریخ و هویت فرهنگمون هستن

خیلی ناراحت کننده‌ست که داره به فراموشی سپرده میشه و از بین میره...

رَهِ آسِمان دَرون است .... ☁️                                                   
منم به پسر ده ساله ام صرف فعل های مشهدی رو یاد دادم لامصب استعدادش کمه، البته در اینکه جایی هم نمی ش ...

آره پسر منم زیاد بلد نیست .امروز میگه یکی تو کلاسمون انقد مشهدی غلیظ صحبت میکرد همه بهش میخندیدن 

من گفتم خب مشهدیه دیگه کار درست‌و اون کرده