2777
2789
عنوان

اخه سر همچین چیزی آدم زن حاملشو میزنه😭واقعا نمیدونم چیکار کنم دیگه

| مشاهده متن کامل بحث + 3077 بازدید | 103 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من اگه جای تو بودم زنگ میزدم به برادر شوهرم هرچی از دهنم درمیومد بارش میکردم  برو به پدر شوهر ...

هر دو خانواده تو سریع های قبلی خبر داشتن حتی به مدت خونه بابام رفتم ولی هیچ تغییری نکرد

الان که شش ماهه حامله ست چرا اینقدر سرکوفت میزنین، الان کاریه که شده راهکار اگه نمیتونین بدین اینقدر ...

اینجا کلا عادته میان اصل ماجرا رو ول میکنن یا میگن چرا بچه داری یا میگن را حامله ای بخدا منم نمیخواستم حتی وقتی حامله بودم راضی شدم از بچم بگذرم سقط کنم

ایدالله درست میشه خواهر جان .اینم امید الکی من بخاطر خودش میگم بچه نداشت راحت از این روانی جدا میشد ...

آخه الان که نمیتونه بچشو کاری کنه، 

دیگه کاریه که شده 

⭕⭕نصب انواع پد های بهداشتی و تامپون⭕⭕        کاملا تضمینی با احتمال نشت صفررر درصد💯            با قیمت های استثنایی و باور نکردنی〽️                      💢با غلام نصاب آرامشی خاص را تجربه کنید.💢
هر دو خانواده تو سریع های قبلی خبر داشتن حتی به مدت خونه بابام رفتم ولی هیچ تغییری نکرد

پس یادت باشه اگه هرروز قهر و دعوا کنی تازه عادت میکنه و میدونه دوباره برمیگردی بدتر میخواد عقده ای بازی دربیاره .

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....
اینجا کلا عادته میان اصل ماجرا رو ول میکنن یا میگن چرا بچه داری یا میگن را حامله ای بخدا منم نمیخواس ...

من دورت بگردم غصه نخور ایشالا همه چی درست میشه ❤️

⭕⭕نصب انواع پد های بهداشتی و تامپون⭕⭕        کاملا تضمینی با احتمال نشت صفررر درصد💯            با قیمت های استثنایی و باور نکردنی〽️                      💢با غلام نصاب آرامشی خاص را تجربه کنید.💢
این تو دوران عقد اصلا اینجوری نبود نتونستم بشناسمش بعدشم که نمیخواستم بچه دار بشیم حتی من خواستم سقط ...

من بخاطر خودتگفتم ای کاش،سفت و سخت جلوگیری میکردی تا یه مدت بتونی خوب بشناسیش اگر اصلاح پذیر بود بعد اقدام‌میکردی .

عزیزم ، خیلی ناراحت شدم برات کاش میتونستم الان یه کاری کنم برات 

کاش 

ببین اگه چیزی تغییر نمیکنه پس مدارا کن تا حداقل خودت و بچت اسیب نبینید تا به دنیا بیاد 

فعلا دهن به دهنش نزار ببین چه کار باید کنی یه تصمیم درست بگیری یه راه حل پیدا کنی

اطلاع دادم یه بار حتی ده روز رفتم بعدش اومد با هزارتا قول برگردوند

اینسری دست بلند کرد درجا زنگ بزن ۱۱۰ بگو شوهرم میزنتم آدرس میگیرن میری شکایت میکنی تا تعهد کتبی هم نداد برنمیگردی خونه