2777
2789

تاجیکای قبلیم‌عست که گفت برو‌و‌من‌دوستت ندارم‌و‌توافقی جدا شیم‌من‌که گفتم نه میگفت چهجوری دیگه سبکت کنم که بری و تموم کنی لین رابطه رو حالا امشب آمده با گل ولی از قلبم خودشو کند با حرفایی که دیشب گفته دیگه من اون ادم‌سابق نمیشم با گل هیچ چیزی حل نمیشه برام و‌تو‌ذهنم‌محکم تر شدم‌برای جدا شدن ازش

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تاپیکاتو نخوندم ولی این ویژگی آدمیه که خیانت کرده البته من خودم آدم شکاکیم ممکنه حرفم درس نباشه

ولی به تجربه دیدم وقتی یکی ۱۸۰ درجه تغییر میکنه از اون یکیه ناامید شده دوباره برگشته سمتت

هم اوست خدایی که جز او نیست معبودی ، فرمانروای هستی،عاری از کاستی سرچشمه امنیت و سلامتی ، مسلط برهمه و مبرا از هر شکستی، انجام دهنده هر خواستی ،و سرآمد با عظمت هستی ، بله این خداست مبرا از ادعاهای هر بت پرستی ۲۳/الحشر🌸🌸🌸🌸پروردگارا، مرا تنها مگذار و تو بهترین وارثانی ،  از نزد خودت یاورى براى من قرار ده که در زندگیم از من سود برد و پس از مرگم بر من استغفار کند، و او را فرزندى سالم بر من قرار ده، و شیطان را در او سهم و نقشى نباشد. خداوندا، من بسوى تو توبه نموده و بخشش تو را مى‏طلبم، تو بخشنده و مهربانى🌸🌸🌸🌸🌸 به یاد سپهسالار اسطوره ای ایران ساعت ۱/۲۰دقیقه فرودگاه بغداد ، سردار رشید شهید قاسم سلیمانی یادت جاودان❤

ببین همسر منم میگ برو طلاق بگیر البته چند روزه ها من رفتم مشاور ب مشاور گفتم گفت بهش محبت کن بگو ک ن من دوست دارم نمیتونم اذت جدا شم و نزارم احساس تنهایی بکنه ...

درکت میکنم ی سری حرفا خیلی سنگینه ببین اگ دوستش داری گذشت کن ... اقایون همشون بچن و از رو خیجان حرف میزنن چه اون ۲ سالشون چه اون ۹۰ سالشون 

تاپیکاتو نخوندم ولی این ویژگی آدمیه که خیانت کرده البته من خودم آدم شکاکیم ممکنه حرفم درس نباشه ولی ...

اخه دیشب اینارو‌گفت ۱ساعت بعدش که خواب بود گفتم‌باشه بیا بنویسیم تو‌که هی میخواستی بنویسم گفت حالا صبح و صبحش بغلم کرد و‌رفت بعدشم زنگ میزد یا ج نمیدادم یا کار دلشت سرد با اره یا نه 

ببین همسر منم میگ برو طلاق بگیر البته چند روزه ها من رفتم مشاور ب مشاور گفتم گفت بهش محبت کن بگو ک ن ...

اخه منم دفعه دوم بود که خیلی ریلکس بهم میگفت بیا جدا شیم و من واقعا نمیخوامت و دوستت ندارم بار اول گفتم نه من دوستت دارم این بار هم همینو گفتم و اونم میگفت ولی من ندارم ‌‌بندالی هستی و بعدش نتونستم‌تحمل کنم گفتم باشه و کاغذ آوردم و  نوشتم توافقمون و بوده دست و تو زفت اینگار فکر می‌کرد بازم میمونم باهاش هرچی بگه

حالامن ۱۰ساله یکبارم همسرم نمیگه ولی من خاک برسر هرسری میگم بهش بروجداشیم ولی ته دلم نیس بخدا میخوام ...

قدیم تا ۲سال پیش همش من میگفتم من سر یه موضوعاتی هی کوتاه آمدم و‌این شاخ شده برام حالا اون را به راه داره میگه

اخه منم دفعه دوم بود که خیلی ریلکس بهم میگفت بیا جدا شیم و من واقعا نمیخوامت و دوستت ندارم بار اول گ ...

از صبر و نماز کمک بگیر ایشالا هر چی برات خیره پیش بیاد ... میدونی ما ک دیقیق وسط زندگی شما نیستیم ک شرایط رو بدونم و شناخت داشته باشیم بهترین تصمیم گیرنده خودتی ... خدایی نکرده ی نظر اشتباه بدیم یک عمر پشیمونی دارع ...

میتونی بری پیش ی مشاور خبره و با تجربه خیلی بهتر و بیشتر کمکت میکنه

منم ازاین میترسم روش بازبشه بهم بگع چون بگه دق میکنم خاک برسرم😥

کلا این کلمه رو‌ دیگه تکرارش نکن اگه اهل جدایی نیستی چون شوهرتم نگه مثل خودت نشه جذبش میکنه جدایی رو