2777
2789

خانومای باتجربه لطفا بهم بگید شوهری که بگه  تو خیلی چاقی باید لاغر کنی بگه بدنت خیلی لک اورده  همیشه همینجوری میمونه خوب نمیشه.     اینارو بگه فازش چیه؟ 

روم حساسه دوسم داره که میگه؟

یا میخواد عیب جویی کنه سرکوفت بزنه بگه ازت سرترم😔😔😔😔 خودش سرتاپاش پراز عیبه دلیل اینکع بامن این رفتارو داره چیه؟  

حالت صحبت کردنش از روی غروره .. فقط میگه ببین اون دختر پرستارای تو بیمارستانو.  توام بخون   راه میره تحقیرم میکنه

چیکار کنم این غرور لعنتیشو بزارم زیر پام؟ چیکار کنم بهش نشون بدم ازش سرترم ؟ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه زیاده روی میکنه و ازت مدام ایراد میگیره توام ضعف هاشو بهش بگو

جنس مخالف درخواست دوستی ندن😡 میشه برا حل شدن مشکلمون صلوات بفرستید خداخیرتون بده امضای قبلیم👇                                                           خدایا هزاران بار شکرت😍😘ممنونم که جواب دل شکستمو دادی🤩 خدایا هیچ زنی و تو حسرت مادر شدن نذار🙏 خدایا مطمئنم به دل ما هم نگاه میکنی و بعده چندسال و ۵ تا سقط بچمونو سالم میذاری تو بغلمون❤ دختر قشنگم منو بابایی بی صبرانه منتظر گرفتن دستای کوچولوتیم😍😘

داشتم خودمو قانع میکردم ک قصدش فقط این بوده ک خواستشو بهت بگه نه اینکه تحقیرت کنه تا اخرشو خوندم راجب پرستاره...

برین بهش توم عیباشو بگو

مِن کوردِم نَوَه‌ی مَردِم رولَه‌ی کاوَه‌ی آسِنگَرِم ✌️.                  لینک کارزار خروج افغان های غیر قانونی  از ایران..لطفا امضا کنید  https://www.karzar.net/visa

۱۰۰ درصد داره عیب جویی میکنه

از کی تا حالا ایراد گرفتن از کسی شده دوست داشتن؟؟

نی نی سایت کجاست ؟ جاییکه داده ها و آمار های علمی ، منطق و عقلانیت حرف آخر رو میزنه :) در واقع اصلا حرف نمیزنه :) لذا کامنتام به مذاق بعضی ها خوش نمیاد :)