2777
2789
عنوان

روز عروسی

238 بازدید | 15 پست

سلام خانوما ازتون نظر می‌خوام لطفاً کمکم کنید من روز عروسیم که سه ماه پیش بود یه لباس عروس خریدم و دادم خشکشویی برام بشوره روز قبل عروسیم رفتم لیاسمو گرفتم آوردم خونه لباسو با کردم تماااام گل‌های لباس چسبش بالا اومده بود و یه وضع افتضاحی اصن نصف گلاشم ریخته بود خلاصه انقدی عصبانی بودم که نمی‌فهمیدم چیکار میکنم با نامزدمو دوتا از ابجیام و زن عموم اصلا قصد نداشتم اینهمه آدم ببرم باخودم که دعوا کنن رفتیم اونجا و کلی من دادو بیداد کردم و گریه کردم و ابجیام یکم تند برخورد کردن و همینطور نامزدم ولی اون آقاهه خیلی منطقی و آروم صحبت کردم باهامون که من تقصیری ندارم و لباسو انداختم تو ماشین لباسشویی اینجوری شده 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واسه چی لباس عروس نو که خریدی دادی خشکشویی؟ 

بدی مکن که در این کشتزار زود زوال به داس دهر همان بدروی که میکاری..                                                                  لطفاً درخواست دوستی ندین .

گفت میفرستمتون پیش یکی از اشناهام که مزون داره لباسو درست کنه مارفتیم اونجا و خلاصه لباسمو درست کردن و هیچ پولی هم نگرفتن اما من کلی عذاب وجدان گرفته بودم که این چه برخوردی بود بااون آقا داشتم هزینه لباس رو هم پرداخت کردم و گذشت و تاالان من یه عذاب وجدان خیلی بزرگی دارم میگم کاش میرفتم و ازش حلالیت میطلبیتم به نظر شما الان که سه ماه گذشته اگه برم معذرت خواهی کنم خیلی زشت میشه ؟؟؟ 

گفت میفرستمتون پیش یکی از اشناهام که مزون داره لباسو درست کنه مارفتیم اونجا و خلاصه لباسمو درست کردن ...

درود بر شما ،🌱 

یه جعبه شیرینی بگیر .. بهشون بگو چقدر حسن خلق و منطقی برخورد کردن ایشون حال شمارو بهتر کرده و ازشون تشکر کن .. 

خیلی خوبه انرژی های خوب رو گسترش بدیم❤️

لباس عروس رو قبلش یه نفر پوشیده بود اما خشکشویی ندادن کثیف بود منم دادم خشکشویی

حالا دیگه گذشته ورفته جزو خاطراتت 

بعدنا ازش با خنده یاد میکنی

بدی مکن که در این کشتزار زود زوال به داس دهر همان بدروی که میکاری..                                                                  لطفاً درخواست دوستی ندین .

نه برو ایرادی نداره فقط سعی کن از این به بعد سنجیده تر رفتار کنی

آره خیلی رفتار بدی داشتم انقد فکرم درگبرشه ولی خب فرض کن فردا عروسیته و لباس عروسی که خریده بودی رو برای فردا بپوشی خراب کرده بودن اصلا حالم خوب نبود اونموقع

ینی نرم حلالیت بطلبم

حتما برو 💚

آره خیلی رفتار بدی داشتم انقد فکرم درگبرشه ولی خب فرض کن فردا عروسیته و لباس عروسی که خریده بودی رو ...

اره توام حق داشتی ولی مگه لباسو از مزون نگرفتی اون باید بهت تمیز تحویل می‌داده، حالا ام پیش اومده دیگه زیاد سخت نگیر