سلام خانوما ازتون نظر میخوام لطفاً کمکم کنید من روز عروسیم که سه ماه پیش بود یه لباس عروس خریدم و دادم خشکشویی برام بشوره روز قبل عروسیم رفتم لیاسمو گرفتم آوردم خونه لباسو با کردم تماااام گلهای لباس چسبش بالا اومده بود و یه وضع افتضاحی اصن نصف گلاشم ریخته بود خلاصه انقدی عصبانی بودم که نمیفهمیدم چیکار میکنم با نامزدمو دوتا از ابجیام و زن عموم اصلا قصد نداشتم اینهمه آدم ببرم باخودم که دعوا کنن رفتیم اونجا و کلی من دادو بیداد کردم و گریه کردم و ابجیام یکم تند برخورد کردن و همینطور نامزدم ولی اون آقاهه خیلی منطقی و آروم صحبت کردم باهامون که من تقصیری ندارم و لباسو انداختم تو ماشین لباسشویی اینجوری شده
گفت میفرستمتون پیش یکی از اشناهام که مزون داره لباسو درست کنه مارفتیم اونجا و خلاصه لباسمو درست کردن و هیچ پولی هم نگرفتن اما من کلی عذاب وجدان گرفته بودم که این چه برخوردی بود بااون آقا داشتم هزینه لباس رو هم پرداخت کردم و گذشت و تاالان من یه عذاب وجدان خیلی بزرگی دارم میگم کاش میرفتم و ازش حلالیت میطلبیتم به نظر شما الان که سه ماه گذشته اگه برم معذرت خواهی کنم خیلی زشت میشه ؟؟؟
نه برو ایرادی نداره فقط سعی کن از این به بعد سنجیده تر رفتار کنی
آره خیلی رفتار بدی داشتم انقد فکرم درگبرشه ولی خب فرض کن فردا عروسیته و لباس عروسی که خریده بودی رو برای فردا بپوشی خراب کرده بودن اصلا حالم خوب نبود اونموقع