2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من ارزش خودمو در حدی نمیدونم ک با هرکی ک اومد حرف بزنم..میدونی چی میگم؟ :)  خودمم دقیقا همین ق ...

وای دقیقا

من کلا میخوام سلام و احوال پرسی گرم و خداحافظی گرم داشته باشم و دیگه هیچی نگم زنگ تفریحام که زود میگذره یه رمان میبرم با خوراکی یا درسامو مرور میکنم که ۵ دقیقه است کلا

یه دونه دارم صمیمی ولی مدرسه مون یکی نیست

لزومی نداره با همه صمیمی باشی ولی ازشون دور هم نباش 

این طوری روابط اجتماعیت ضعیف باقی میمونه و فردا بخوای وارد جامعه شی برای کار یا دانشگاه اذیت میشی و ارتباط برقرار کردن برات سخته

از یاد مبر وحشت آبانش را     سرسامِ عمومی زمستانش را     ای از پسِ ما ساکنِ این خاک عزیز       از یاد مبر داغ جوانانش را 
خیلی خوبه فقط بجای رمان روی درست تمرکز کن یا خستگی ات رو جور دیگه رفع کن رمان برای سال ۱۲ام خوب نیس

۱۱ امم 

نه عزیزم رمانو فقط میبرم مدرسه توی زنگ تفریح میخونم تو خونه درس و اینا :>♡

من به عنوان مادر دو تا بچه که یکی شون بچه مدرسه ای تصمیم گرفتم مثل خودت باشم چون پارسال با مادر بعضی بچه ها صمیمی تر شدم آسیب دیدم امسال تصمیم گرفتم تو خودم باشم منم درونگرام توی دانشگاهم همین بودم بهتر درس رو میفهمم مردم فقط یا پز میدن یا چرت میگن

من به عنوان مادر دو تا بچه که یکی شون بچه مدرسه ای تصمیم گرفتم مثل خودت باشم چون پارسال با مادر بعضی ...

وقیقا  

بعد وسط درس خوندن هی با خودم میگم چرا فلان حرفو نزدم‌یا وسط کلاس تمرکزم رو از دست میدم

۱۱ امم  نه عزیزم رمانو فقط میبرم مدرسه توی زنگ تفریح میخونم تو خونه درس و اینا :>♡

منم قراره همینکارو بکنم

کارت درسته

پارسال با خیلیا ارتباط گرفتم و بعدش پشیمون شدم. چون خیلی حرفارو لزومی نداشت بزنم و از اونطرف یسریا خیلییی انرژی منفی بهم دادن. 

کتاب خیلی میخوندما اما مثلا زنگایی ک هیچ درسی نداشتیم کلی هم حرف میزدم 

میخوام امسال اینطوری نباشم و فقط با دو سه نفری ک راحت ترم و انرژی منفی نمیدن اونم کم صحبت کنم.. 

یعنی راستش علاوه بر پشیمونی، دیگه حال و حوصله و انرژی‌ش رو هم ندارم.. 

و بنظرم خیلی حرفارو لزومی نداره بزنم

Intj- 

وقیقا   بعد وسط درس خوندن هی با خودم میگم چرا فلان حرفو نزدم‌یا وسط کلاس تمرکزم رو از دست میدم

یا مثلا ی ایراد میگیرن مسخره میکنن یا خلاصه ی حرفی میزنن تا چندوقت بعدش هی ذهن درگیره.. 

ادم از زندگی میفته انگار

بنظر منم کار درستی میکنی

نهایتا یکی دوتا دوست داشته باشی اونم برا مواقع ضروری کافیه

نیازی هم نیس هرروز کلی حرف بزنین

Intj- 

منم قراره همینکارو بکنم کارت درسته پارسال با خیلیا ارتباط گرفتم و بعدش پشیمون شدم. چون خیلی حرفارو ...

وای دقیقاااااا دقیقااااااا منم مثل تونم شارژ اجتماعی بودنم تموم شد دیگه اصلا یه سری حرفا رو لازم نیست آدم بزنه

یا مثلا ی ایراد میگیرن مسخره میکنن یا خلاصه ی حرفی میزنن تا چندوقت بعدش هی ذهن درگیره..  ادم ا ...

ووای دقیقا منم هی حرفای دیگران میاد تو مغزم اذیت میشم و همینطوری سال دهمم به باد رفت افسردگی گرفتم تابستونم خوب شدم اما دوباره شروع شد