2777
2789

واقعا ناراحتم کرد یکی از دوستان ما یه دختر ۷ ساله داره امروز برای مدارس بهش زنگ زدم تبریک بگم و اینا چون تابستون میگفت بچه که به هیچ عنوان نمیرم مادرش هم براش کلی لوازم لباسو اینا گرفت که مثلا سر ذوق بیاد اما همش بی قراری که نمیرم اصلا اسم مدرسه میومد سفید میشد فقط با گریه که نمیرم  مثلا دستشویی نمیرفت نگه میداشت حموم نمیرفت بدون مامانش لحظه ای تنها نمیموند فقط فقط پیش مامان حالا امروز که جویا شدم گفت بعد از ۱۰ جلسه روانشناسی فهمیدم که بچه به دکتر گفته من میترسم برم مدرسه مامانم مثل مامان خواهر برادرا بمیره کلی گشتن که بفهمن از کجا اینو میگه متوجه شدن از سریال ترکی که اسمش خواهران برادران و خانواده نگاه میکرده تاثیر گرفته و شدیدا مشکل پیدا کرده 

واقعا ناراحتش شدم که با یه بیفکری گند زدن تو اعصاب بچه و این دربزرگی باعث مشکلات خیلی شدید تری میشه 

خواهش مبکنم ازتون حواستون باشه این جور موارد زیاده و درست کردنش بسیار دشوار و حتی نشدنی 

نی نی سایت اینجایی برا من تموم شد که به مرلین مونرو گفتن زشت!! گفتن منم مثل این عمل زیبایی و آرایش میکردم خوشگل میشدم !!😐 اخه لعنتیا شوخی شوخی با اسطوره زیبایی هم شوخی😐 دیگه با من از کاربرای سم اینجا حرف نزنید من سم خونم تا ۱ سال تکمیل شد 😂 

اره خانواده های بی فکر خیلی باعث اذیت و آزار بچه هاشون میشن فیلم های نامناسب و غیره ... میتونستن برای بچه از اول توضیح بدن ک فیلما واقعی نیستن فیلم چیه و چطوری ساخته میشه انیمیشن چیه و چطوری ساخته میشه ... 

قیافه من 🔫😑😑 وقتی توی تاپیک خانومای باردار میرم۰۰۰ از پشت بوم صدای گربه میاد روی بچم اثر نذاره🔫😑 با هندزفری آهنگ گوش دادم بچم ناقص نشه🔫😑تو لقمم مو بود نپیچه دور گردن بچم خفه شه🔫😑یدونه کنجد رو نون بود بچم سقط نشه🔫😑 موز خوردم بچم نیوفته🔫😑 چایی داغ خوردم بچم نسوزه🔫😑 الویه خوردم تخم مرغ خام توی سسش رو بچم اثر نذاره🔫😑 حالت تهوعم قطع شده بچم نمرده باشه🔫😑 داشتم بستنی میخوردم یه تیکش افتاد رو شکمم سنگین نباشه بچم سقط بشه🔫😑😑 درو محکم کوبیدم گوش بچم پاره نشه🔫😑باد پرده رو تکون داد نوار سرپی توی پرده توی هوا معلق نشه روی بچم اثر بزاره🔫😑😑 بچه فامیل با لیزر اسباب بازی انداخت رو شکمم واسه بچم ضرر نداره🔫😑 عطر میزدم تاپم نازک بود ریخت رو شکمم بچم خفه نشه🤕😑😑 کشمش خوردم بچم فلان نشه... یدونه بالشت جابجا کردم بچم ال نشه... مادر شوهرم با این وضعم میخاد بیاد خونمون شب نشینی، مگه چند روز دیگه داری تا زایمان؟ دوهفتمه عزیزم🔫😑😑😑                                                                                                                                                                                                                                    

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره خانواده های بی فکر خیلی باعث اذیت و آزار بچه هاشون میشن فیلم های نامناسب و غیره ... میتونستن برا ...

دقیقا اما خب بی عقلی کردن

نی نی سایت اینجایی برا من تموم شد که به مرلین مونرو گفتن زشت!! گفتن منم مثل این عمل زیبایی و آرایش میکردم خوشگل میشدم !!😐 اخه لعنتیا شوخی شوخی با اسطوره زیبایی هم شوخی😐 دیگه با من از کاربرای سم اینجا حرف نزنید من سم خونم تا ۱ سال تکمیل شد 😂 

افسوس وصدافسوس که پدرومادرها مخصوصا مادرها تمام محدودیت های ضروری روازجلوی روی بچه ها برداشتن تا بچه ها روبه اصطلاح خودشون به روزرسانی کننداما خبرندارن که چه فاجعه ای برای این بچه ها پیش میآدودودش هم اولین بارتوچشم همون پدرومادرمیره وروزگاربچه سیاه ...........

لطفا برای شادی روح همسرعزیزم یه صلوات بفرستید ان شاءالله درزندگی خوشبخت وسلامت وعاقبت بخیربشین ......الهی آمین