2777
2789
عنوان

کاربران بیمار 😑

254 بازدید | 20 پست

یه دختر طفلی معلوم بود تینیجره ۱۶-۱۷ ساله اومده گفته رابطه داشتم بدون دخول و اورژانسی خوردم بعدش خونریزی کردم یک ماه بعدم پریود شدم ممکنه باردار باشم ؟ 

یکی گفته اره خالم تا ماه ۹ پریود میشد 

اونیکی میگه دختر عمم اونیکی میگه دختر عموم 

یکی میگه اره من با اورژانسی دوقلو باردار شدم 

یکی میگه اره‌ خاهرشوهرم با شوهرش رابطه بدون دخول داشت الان پسرش ۷ سالشه (بگذریم که چرا یه نفر باید با شوهرش بدون دخول رابطه داشته باشه ) 😂 

یکیم گفته اره بابا مادرشوهرم تا ماه ۹ نفهمید حاملس چون پریود میشد ( شکمم که اصن در نمیاد بچه ام مثل میت تکون نمیخوره ) 

چراااااااا؟! 

خب چرا بچه ی مردمو اذیت میکنید چرا میترسونید دروغ میگید چرت و پرت میگید که بترسه .

اون نمیدونه جوونه شماهاااااا چرااااااااا

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

😅😂دیگه نی‌نی‌سایت جای انتقاد و انتقاد پذیریه

~•دختر رو اذیت نکنین🦄▾~•دختر🎈▾~•وقتی ناراحتع💊▾~•وقتی دلِش شکسته🧘🏿‍♀▾~•وقتی داغونه🕸▾~•وقتی بغضِ لعنتیش داره خفش میکنه🤺▾~•نمیتونه از خونه بزنه بیرون🦋▾~•چون دختره🌈▾~•نمیتونه کآر بکنه❄️▾~•چون دختره🏌🏽‍♀▾~•نمیتونه با هرکسی درد و دل کنه📒▾~•چون دختره🖇▾~•نمیتونه شب نیاد خونه🐳▾~•چون دختره🎶▾~•باید غرورشُ حفظ کنع🐛▾~•چون دختره🌻▾~•فقط میتونه یواشکی تو اتاقش گریه کنه🌧▾~ •بشکنه🌙▾~•

حالا کاری با این صحبت ها ندارم اون که همه مراحل رو رفته . یدونه بیبی چک نمی تونست بگیره

دقیقا😐

‏جایی دورتر از خودم ایستاده‌ام، به تماشای کسی که جای من زندگی میکند! و چه بی‌رحمانه تنهاست، و چه به ناچار قوی...🖤
حالا کاری با این صحبت ها ندارم اون که همه مراحل رو رفته . یدونه بیبی چک نمی تونست بگیره

گرفته بود اتفاقا عکسشم تاپیک زده بود منفی بود همه باز گفته بودن اره مال منم همینجوری بود حامله بودم 🤣😂

نه خدایی 🤣😂

اره عزیزم خیلیا قرص اورژانسی هم خوردن ولی باردار شدن بسته به زمان تخمک گذاری و خوردن قرصه 

خیلیا باردار بودن ولی پریود شدن یعنی خونریزی هم داشتن

رتبطه بدون دخول و بکارت داشتن هم جلوی باردادی رو نمیگیره 

اگه نزدیک واژن باشه 

بله باردار میشی

خلاصه همشون ممکنه

ولی ۹ ماه نفهمی

نه دیگه

#اهدای عضو_اهدای زندگی من حامی اهدای عضوم