2777
2789
عنوان

دوستای ک ژل لب زدن بیاین .عکس

140 بازدید | 15 پست

من ژل لب زدم حدودا یه ماه میشه اول ورم کرد میدونستم طبیعیه ولی بعدش گرد گرد شد رو لبم دگ نرفت امروزم بعد یه ماه بلند شدم دیدم لبم ورم کرده 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دکترت ناشی بوده؟ اون گردگردیا معمولا یکی دوهفته ای از بین میره

ن کارش خوبه چونه زدم اینجوری نشد چندتا از دوستانم پیشش ژل لب زدن اینجوری نشد فقط برا من اینجوری شده 

چقدر بد زده برات مال من اصلا اینطور نبود 

زبون مادرشوهرتونم🌵😂میخوام همیشه یاد وخاطرات مادرشوهراتون تو ذهن وقلبتون باقی بمونه😛😜😂دوتا آرزو دارم ان شاء الله بهش برسم😌💪(عشق دلسوز من ازخدا میخوام بهترینا سر راهت قرار گیرد تا زندگی سرشار از ارامش و محبت رو داشته باشیم)=تقدیم به همسر عزیزم❤️💋

وای مطمئنی طرف دکتر بوده؟ استعلام گرفته بودی از نظام پزشکی؟ منم یه ماه پیش حدودا زدم الان با این که یکم جذب شده ولی طبیعی و قشنگه هیچیشم نشده

3500 شد، یک سی سی برند روولاکس تو شیراز

این امروز صبح ورم کرد

نباید اینطور باشه زنگ بزن دکترت ببین باید چیکار کنی

زبون مادرشوهرتونم🌵😂میخوام همیشه یاد وخاطرات مادرشوهراتون تو ذهن وقلبتون باقی بمونه😛😜😂دوتا آرزو دارم ان شاء الله بهش برسم😌💪(عشق دلسوز من ازخدا میخوام بهترینا سر راهت قرار گیرد تا زندگی سرشار از ارامش و محبت رو داشته باشیم)=تقدیم به همسر عزیزم❤️💋
وای مطمئنی طرف دکتر بوده؟ استعلام گرفته بودی از نظام پزشکی؟ منم یه ماه پیش حدودا زدم الان با این که ...

اره مطمعن بود تو تهران تو بیمارستان امام خمینی حتی کار می‌کنه 

[QUOTE=311361970]چند سی سی زدی؟ اصلا عادی نیست برو پیش دکترت ببین چی میگه[/QUOTE

نیم بالا نیم پایین 

تهرانم برایش عکس فرستادم زنگ زدم پماد گفت بزن 

میگ چون یه چهار روز بعد تزریق رفتی دریا آب دریا بهش خورده گرد گرد شده برا همین طول می‌کشه خوب شده 

من میترسم بمونه جاش