2777
2789
عنوان

کمکم کنید 😔

63 بازدید | 5 پست

به همسرم گفتم میزو جمع کن به کو.نش بر خورده دارم کار میکنم غذا بزارم بهش میگم پاشو جمع کن من کاردارم بچه هم داره گریه می‌کنه میگم خوب حداقل ساکتش کن بحثمون شد برگشته میگه خپل کو.نی بی ناموس بی صاحب سیکتیر الان من چیکار کنم آخه چند روزه بهش محل نداشتم ببینم خودش میاد باغان حرف بزنه یا نه دیدم نمیاد بیرون هم می‌رفتیم دیگه منو چند روزه نمیبره الان چیکار کنم من 😭😭😭😭😭😭😭رفته بود متادون هم بگیره نبوده میگم شاید اونم سرم خالی کرد 😭😭😭 هرچی از دهنش در اومد بهم گفت

قهر کن برو خونه ی بابات ولی طلاق نه چون خونه ی بابا مدت طولانی موندن سر کوفت اش بیشتره 

🔵درخواست دوستی آقایون 🔵 = رد  .   ★🌙  .  •  °      •      ‌. ★🌙   •     ★    .   .    ★     •   .   ★     .   •   °    ★    .  ★    °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙  .   ★   .   .   •    ★  .  
قهر کن برو خونه ی بابات ولی طلاق نه چون خونه ی بابا مدت طولانی موندن سر کوفت اش بیشتره 

آخه با بابام حرف نمی‌زنم دو ساله از اونموقع که ازدواج کردیم بابام اذیت میکرد دیگه  رفت و آمد نکردیم 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

آخه با بابام حرف نمی‌زنم دو ساله از اونموقع که ازدواج کردیم بابام اذیت میکرد دیگه  رفت و آمد نک ...

عزيزم اشتباه کردی 

تنها کسی که پشت دختره پدر هست بعد اومدی با  بابات قطع رابطه کردی به خاطر شوهرت پس حالا هم شوهرت پشتت باشه چرا نیست 

🔵درخواست دوستی آقایون 🔵 = رد  .   ★🌙  .  •  °      •      ‌. ★🌙   •     ★    .   .    ★     •   .   ★     .   •   °    ★    .  ★    °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙  .   ★   .   .   •    ★  .  
عزيزم اشتباه کردی  تنها کسی که پشت دختره پدر هست بعد اومدی با  بابات قطع رابطه کردی به خا ...

آخه بابام اذیتم میکرد کتکم میزد نذاشت درسمو بخونم اون بدتر😭🙃همسرم هم اوایل خیلی خوب بود پشتم بود بخاطر من با مادرش دعوا میکرد الان تقریبا یک سال و خورده ای اینجوری شده😭