2777
2789
عنوان

جوجه عروس هلندی

5553 بازدید | 32 پست

سلام من چندماهه دوتا عروس هلندی مولد گرفتم سه تا تخم گذاشتن دیروز و امروز دوتاش از تخم در اومدن والدین بهش غذا میدن ولی میترسم سیر نشن 

چ غذایی ب والدین بدم ک جوجه ها جون بگیرن زنده بمونن؟ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

باید به جوجه هاش سرلاک بدی خودت😐

جوجه هارو از مادر پدر جدا کن با سورنگ سرلاک بده بهشون به مادر پدرشم تخم مرغ بدون زرده رنده کن سبزی و هویج هر روز بده تر روز فقط جوجه ها ببر دامپزشکی سرلاک بده خفه نکنیشون

🖤
حالا دعا کن بچه هاشونو نکشن غذا پبشکش  بعضی وقتا بچه خودشونو میکشن واسه ما اینطوری بود فروختیم ...

ن خداروشکر اینا اینطوری نیسن ک بچشونم نوک بزنن 

حتی هر نیم ساعت یک ساعت ی بارم نوبتی بهشون غذا میدن 

باید به جوجه هاش سرلاک بدی خودت😐 جوجه هارو از مادر پدر جدا کن با سورنگ سرلاک بده بهشون به مادر پدر ...

یعنی ممکنه جوجه هاشو بکشه؟ 

اخه الان دوروزه میبینم دارن بهش غذا میدن اذیتشون نمیکنه 

عزیزم  چیزی که میگم رو مو به مو انجام بده اگه میخوای جوجه ها زنده بمونن و جون بگیرن:

فعلا اصلا لازم نیست جوجه ها رو جدا کنی 

ارزن و کتان به نسبت پنج به یک همیشه داخل قفس باشه هیچ دون دیگه ای نباید بدی آبخوری رو هر روز آبشو عوض کن و آب تازه بذار 

الان به غیر از دونه و سفیده تخم مرغ هیچ چیز دیگه ای نباید بهشون بدی 

سفیده تخم مرغ رو رنده کن به اندازه دو قاشق غ خ و یکم تخم خرفه بپاش روی سفیده و روزی سه وعده بذار داخل قفسشون 

والدین از همون میخورن و به جوجه غذا میدن 

تا ده روزگی آخرین جوجه فقط دون و سفیده بهشون بده از روز یازدهم میتونی غذا ها رو تنوع بدی و در کنار سفیده از میوه ها و سبزیجات و جوانه ها هم استفاده کنی 

البته الان میتونی هر روز فقط ده تا دونه تخمه بدون نمک در اختیارشان بذاری

خیلی بهشون سر نزن و مزاحم نشو چون بهشون استرس میدی 

ولی چک بکن که حتما به جوجه ها غذا بدن و چینه دون جوجه پر باشه اگر احیانا دیدی از خالی شدن چینه دون جوجه چند ساعت گذشته و غذا ندادن خودت باید سرلاک بدی اونم با قاشق نه سرنگ 

خودم چند تا عروس دارم و انواع طوطی ها رو داشتم و جوجه های سرلاکی بزرگ کردم هرجایی مشکل یا سوالی داشتی بپرس تا جایی که بتونم راهنماییت مبکنم

یعنی ممکنه جوجه هاشو بکشه؟  اخه الان دوروزه میبینم دارن بهش غذا میدن اذیتشون نمیکنه  ...

اره ولی سرلاک بده جوجه هاش برو داروخونه بهت توضیح میدن روزی سه چهار بار باید سرلاک بدی میمیرم از گرسنگی

🖤
فعلا اصلا لازم نیست جوجه ها رو جدا کنی  ارزن و کتان به نسبت پنج به یک همیشه داخل قفس باشه هیچ ...

مرسی عزیزم فقط دیروز بهشون ماکارانی دادم امروزم سبب زمینی ابپزولی فقط نره غذا میخوره ماده دیر ب دیر نیاد بیرون 

الانم صدای غذا دادنشون میاد زیاد بهشون سر نمیزنم 

و ی سوال من پرسیدم بهم گفتن سفیده تخم مرغ هر هفته ی نصفه بخورن کافیه باعث میشه کبدشون مشکل پیدا کنه منم همون دوهفته ی بار اینا بهش میدم الان اشکال نداره هرروز بدم؟؟

منم جوجه دارم،فعلا باید بهشون فقط سفیده تخم مرغ رنده شده و دون خودشونو بدی،فقط اینکه جوجه ها ممکنه ورم روده بگیرن بهتره تو ابشون چندروز الفاسریل و چندروز هم پروبیوتیک بریزید 

مرگ و میر جوجه کم میشه 

تا ۳۰_۳۵بذار مادرشون تغذیه کنن و بعد میتونی جدا کنی و سرلاک بدی