2777
2789

سلام 

دخترم فردای به دنیا اومدنش زردی روی ۱۵ داشت 

همونجا بیمارستان بستریش کردن ۳ روز تو دستگاه و روزی چندباااار آزمایش بچم دستش کبود شد و ورم کرد. هی میرفت ۱۱ بعد ۱۳ بعد ۱۰ .هی بالا و پایین میشد 

آوردمش خونه ۴ روز خودم تو دستگاه گذاشتم 

شیر خودمو شیر خشک میدم 

از اون قطره ها هم میدم واسه زردیه

شیرخشت و ترنجبین هم میدم 

خودم سردی میخورم و لیمو شیرین 

هی زردیش بالا پایین میشه ولی خوب نمیشه

میترسم خطرناک بشه واسه بچم😭

توروخدا بگید چیکار دیگه بکنم ؟؟؟

عزیزم حجامت گوش در حد دو قطره خونگیری .

یا قسمت داخلی پوست  کدو سبز رنده کن ابش بگیر سه قطره بهش بده زردیش میره 

ٱللَّٰهُمَّ صَلِّ عَلَىٰ مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ_اَلَّلهُمـّ؏جِّل‌لِوَلیِڪَ‌الفَرَج

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دیدم نوزاد رو حجامت میکنن برای زردی اما حقیقتا اینکه موثر باشه یا نه رو نمیدونم.چیز خاصی هم نیست که بچه بخواد گریه کنه

به جز اینکه شست و شوی بدن بچه با عرق کاسنی هم خوبه

فقط 27 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دستت درد نکنه  حجامت رو میترسم 🥺

نترس درمان سریعتریه نسبت به بقیه .

اب پوست کدو هم امشب بدی زردیش فردا میره فقط سه قطره زیاد ندی قندش نیفته 

ٱللَّٰهُمَّ صَلِّ عَلَىٰ مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ_اَلَّلهُمـّ؏جِّل‌لِوَلیِڪَ‌الفَرَج
دستت درد نکنه  حجامت رو میترسم 🥺

منم خیلی میترسم برای بچه هامم همچین کاری نکردم ولی دیدم که نوزاداشونو میارن بچه تا بفهمه چی شده تموم میشه ی لحظه بیشتر نیست.پسر خودم تا ۴۰ روزگی زردی داشت ولی حول و حوش ۱۱ بود با همون قطره و شیر خودم زردیش کنترل میشد.من حتی دستگاه هم نذاشتمش ترسیدم به خاطر نورش

آب انار هم شنیدم خوبه ولی خودت بخور ممکنه برا معده نی نی بد باشه

1
5
10
15
20
25
30
35
40
منم خیلی میترسم برای بچه هامم همچین کاری نکردم ولی دیدم که نوزاداشونو میارن بچه تا بفهمه چی شده تموم ...

یعنی ممکنه تا ۴۰ روز باشه و بعدش خوب بشه؟؟ الان نمیدونم رو چنده دیگه آزمایش نمیدم 

ولی حس مکنم بهتر شده ... حالا ببینم حجامت رو میتونم باهاش کنار بیام

آخه تو نت خوندم نوشته بود زردی طولانی و ادامه دار بشه به مغز بچه آسیب میزنه

یعنی ممکنه تا ۴۰ روز باشه و بعدش خوب بشه؟؟ الان نمیدونم رو چنده دیگه آزمایش نمیدم  ولی حس مکنم ...

آره خطرناکه باید خیلی مراقب باشی ولی اگه حس میکنی بهتر شده درمان رو با همینا ادامه بده ان شاالله سریع نی نیت خوب میشه. نی نی پسره؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40