2777
2789
عنوان

مدیریت هزینه

197 بازدید | 9 پست

سلام عزیزا♥️

من دانشجوام و مدتیه شاغل هستم 

حدودا ۸ تومن از شغلم درامد دارم و ۱ و ۵۰۰ هم مادرم بهم هرماه پول میده

مشکلی که دارم اینه که به ته ماه نمیرسه و از دوستم قرض میکنم

خرجام اینا هستن:

۲تومن هزینه اسنپ

۵۰۰ غذا(غذای خوابگاه)

۱۵۰۰ خرید مواد غذایی ضروری و سوپر مارکت

۲ تومن کافه و خریدایی مثل لباس و...

بقیشم که میمونه حدود دو تومن میدم مامانم نگه داره برام🥲

اصلا راضی نیستم

پس انداز درستی ندارم

لطفا بگید شما چطور پس انداز میکنید

///موهیتا راست میگف اهواز شهر عاشقیه شهر دیوونگیه ❤ خدایا شکرت بابت همه چی♥💫///

شغلت چیه عزیزم

آقایون درخواست دوستی ندید.گزارش میزنم🚫. کاربری دست دونفره.به‌قول یکی از کاربران،مردی که میاد نی‌نی‌سایت جای خواهرم ماست🧕🏻 متعهد به قلبم👈🏻💞 «یارَبِّ لَکَ الْحَمْدُ کَما. یَنْبَغیْ لِجَلالِ وَجْهِکَ وَ لِعَظیمِ سُلطانِکَ. ❤️اهل سنتم❤️☘️Everything the enemy has stolen, God is going to restore. Your peace. Your sleep. Your joy. Your health. Your family. Your finance.هرچیزی که دشمن دزدیده، خدا پس میده. آرامشت، خوابت، خوشیت، سلامتیت، خانوده ت، داراییت✌🏼❤️**برای سلامتی پسرم و شادی روح پدربزرگم یه صلوات مهمونم‌ کن‌خوش‌قلب🥰. «مخالفان تاپیکا و نظراتم لطفاً ریپلای نزنن»ferrpalestine 🇵🇸 مرگ بر اسرائیل و حامیانش🐖🦮جانم فدای ایران‌جان🇮🇷خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است.

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

شغلت چیه عزیزم

دانشجوی سال اخر هوشبری ام توی کلینیک کار میکنم

درامدمم متغیره از ۷ و ۵۰۰ تا ۱۰

میتونی گاهی از تاکسی ومترو به جای اسنپ استفاده کنی هزینه کافه هم یه خورده کم کنی

اهواز مترو نداره🥲

تاکسی هم من تو این سه سال نرفتم میترسم اینجا خطرناک باشه

با خط واحد موقع برگشت میتونم بیام اما صبحا ب محل کارم نمیرسم باید زودتر برم

اره فک کنم کافه رو فقط بشه کم کرد

یعنی هرماه لباس میخرین شماها؟ خوش به حالتون ، من همون سالی دو بارم به زور میخرم هر لباسیو سه سال م ...

حتما ک لباس نه

ارایشی بهداشتی یا کفش یا شال و ...

مثلا تو کارتم ۷۰۰ دارم و ۲۱ ام ماهه

من میرم با ۴۰۰ لباس میخرم و ده روز مونده به ته ماه رو با ۳۰۰ زندگی میکنم

منم از لباسام زیاد استفاده میکنم